Hymy löysi BB-Inkan salatut alastonkuvat – katso!

Inka TuominenBB-Inka Tuominen, 20, on tullut tutuksi joulukuussa päättyneestä Big Brotherista ja parin vuoden takaisesta Suomen Huippumalli haussa -ohjelmasarjasta. Kiltin näköisestä tytöstä kuoriutui BB:ssä varsinainen party animal, jonka sekstailut jäivät näyttävästi BB-historiaan.

Viime aikoina julkisuudessa on kerrottu Inkasta otetun paljon alastonkuvia ja seksikotivideoita. Inka itse on kommentoinut suostuneensa kuviin pelkästä kokeilunhalusta. Kuvia on neidin itsensä mukaan otettu baari-iltojen jatkoilta. Kuumia Inka Tuominenotoksia on tarjottu lehdille julkaistavaksi jo pitkän aikaa.

Hymy on nyt saanut käsiinsä pari Inkasta otettua topless-kuvaa. Inka ei halunnut kommentoida näitä kuvia millään lailla.

 

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: BB, Big Brother, Inka Tuominen

Kommentit

Oli miten tahansa niin minusta ihan nätit ja hyvänäköoset.

hahah inka myyny omat kuvansa ja nyt käy lukee näitä päivittäi,etä sais jotai pönkitystä pikku silareillaan ei juma mikä pissis! nyt käy viel ite puolustelee omilla kommenteilla: nää on luomut, yeah right! ja uskon et oot raskaana, eri asia kuka on isä ku jaat sitä lootaas mennen tullen palatessa, nyt ku koko myrtsi JA Vantaa on käyty läpi oot voinu siirtyä jo tuonne keskustan puolelle hohoh

Mitäs tähän ammattilaisen naisen kommenteisiin ja kuviin olisi lisättävää.Jokainen tekee omat johtopäätöksensä kyseisestä tapauksesta ?

SELEVÄ HOMMA
Saattaa olla ammattilainen omassa lajissaan,toden näköisisti pesän levityksessä.Olisko hänestä muuhun ?

Tuo tyttö on kyllä niin kujalla.. Jatkuvasti juoksee yökerhoissa ja 15min välein vaihtuu mies, kertaakaan en ole nähnyt hänen itse ostavan omia juotaviaan.. huhu

Ei noissa kokoa ole. Olkoot. Pikkutyttöhän tuo onkin. Miehet haluaa RINTOJA.

Ja vielä pitäs silarit ottaa??
Älä kuule pilaa ittees niillä!
noi on +++++

Heh, heh, tosi ”ihanat hiukset”, kuiva ja kuollut kuontalo. Käy nyt hyvä tyttö ees joskun kampaajalla.

Oikein muodikkaat ja hyvän näköiset tyttömäiset tötterötissit! – Kyllä, antaisin !

Mä vähän epäilen että nää on jotain salattuja alastonkuvia jotka on muka saatu nyt haltuun. Jotenkin tuntuu että tässä on taustalla vaan se, että Inka ei halunnut ”virallisesti” poseerata yläosattomissa jne.

ei noita tissejä voi olla vilikasemasta vähä väliä,tait olla jo kymmenes kerta tänäpänä ku avaan ton jutskan

inka jos luet tan niin ala valita noist haukkujist..oot oikeesti komia nainen talossa jo ihailin sua vars sun ihanat hiukset kaniissa kasvoissasi jai mieleen no puhumattakaan muista avuistasi..oot hottt!!!

jessus senta mitka tisut pimul..ukot kuolaa just tollasten peraan

Eihän tuolla flikalla ole rintoja juuri enemmän kuin normimiehellä! Sallikaa minun nauraa. PItääkö rinnat etsiä suurennulasilla???

Ei kiihota. EI seksiä tuollaisia pikkutirsseissä. Jumbot naiselle olla pitää. 😉

LUomuthan nuo selvästi on. Naisena sen vaan tunnistaa täysin varmasti. Ja naama myös, ei ole fotoshopattu. Meikkaus kylläkin mennyt täysin metsään.

ANTEEKSI NYT VAIN KAIKILLE IHANILLE IHMISILLE TÄÄLLÄ MUTTA IHAN OMAT ON TISSINI :DDDDDDDDDDDDD vielä.

No joo, rinnat on hyvät (myönnän että kelpaisivat itselleni), mutta ei tuossa lärvissä paljon kadehdittavaa ole… Mutta tuskinpa kukaan mies sitä edes katsoo 😉

ei helvetti mitä ihmisiä täällä kommentoi :D:DD ”silarit” :DDDD

On yököttävän näköiset tekotissit! Kuka tollaisia haluaa katsella tai puristella, sairaita tyyppejä!

Se on ottanu eka pienemmät silarit, koska ei voinut alun perin ottaa suurempia. Eli toteuttaa suurennosprosessin vaiheittain. Vaikkei noi näytä Kalinaisen kumitisseiltä, niin silarithan noi on, oli ihan litteä rintamus niissä seiskan kuvissa.
Sehän sanoikin joskus ”siis mulla ei vielä ole silareita”, vaikkei kukaan edes kysynyt onko xD Ehkä siitä voi jotain päätellä……

Silikoni jääny rintalihaksen alla vähän liian ylös.Ei vissiin oo malttanu pitää niitä siteitä taikka liivejä tarpeeks kauan.Nännin yläpuolella on selkee porras.Naurettavan näkönen muija.

Ei oo photoshopattu, mutta ku tuollainen teini EI osaa meikeata. Käytti kasvoihin tummaa sävyä, eikä tiennyt, että tulee näyttämään tissit, niin ei sitten ruskettanut niitä. Eri pari silmät.

onks nää muka oikeita kuvia,,näyttää että kuuppa olis irti ruumiista ja eri värinen,,

No voi vit.. Hirvee noita ja kamalan näköset SILIKONI tissit.

ottasin noin ihanat terhakkaat kiinteet tissit kokonaa suuhun ja imisin.lutkuttaisin niit..uuuh posket pullollaan tissii..ihana inka pusui pimpallekkii.t.kommee mies

Kas tässä. Luonnolliset tosi pienet luomut. Kyllä oli vaatteilla ihmevaikutus. EI sytytä.

E-pilleit eivät turvota tissejä, vaan koko kroppaa, jonka myötä turpoavat myös tissit Mutta suoraan sanottuna nuo eivät näytä pätkääkään luomuilta, ja ovat melestäni oikeasti RUMAT. Huhheijakaa.

mä en edes muista mitään koko naikkosesta bb:stä… ketä kiinnostaa. ja MIKSI mediat ylipäätään haluvavat julkaista yksityisiä valokuvia alastomista ”julkkiksista”? ei v****…

Taitaa kimuli täällä itse yrittää todistella luonnottomia kumejaan oikeiksi! Säälittävä tyrkky olet muutenkin.Mistä tälle voisi olla kateellinen, häh??

Siis noi ne vasta luonnottomat kumitissit on!

Uskokaa tai älkää! Katsos nyt tuota ylemmän kuvan oikeanpuoleista rintaa! Kyllä ei lunnonrintaan tule tuollaista saumaa saatikka sitten noin suurta reunaa eikä ainakaan rinnan yläpuolelle, täysin antoomisesti mahdotonta tuollainen kummallinen vekki rinnan yläpuolelle. Tämä turhake on siis jo laitamassa toisia silikoonejaan kakskymmpisenä!

TÄYSIN LUOMUTISSIT OVAT HÄNELLÄ! tissit ovat kasvaneet, nythän kyseinen neito alkaa olla vasta nuoren aikuisen iässä. seiskantähtityttö kisoissa ja muissa vielä niin nuori, nuo rinnathan voivat vieläkin tuosta kasvaa. e-pillerit vaikuttavat myös joidenkin tyttöjen kohdalla tissien turpoamiseen paljonkin! kateellisia naisia siellä nimimerkkienne takana selvästi vain on, kun näette näin kauniit luomutissit, kiinteät ja hyvänmuotoiset (tuon ikäisillä pitäisikin olla tuonnäköiset tissit!) niin ymmärrän kateellisuuden. Tämä tyttöhän on hankkimassa Hymyn kautta silikonit hyvin piakkoin vasta, ja menee sitten Hymyn kuviin. Vielä on omat tissit. kumitissit ovat paljon luonnottomman näköiset, SILMÄT KÄTEEN URPOT?!

kenestäkään ei julkaista yksityisiä alastonkuvia ilman lupaa, eli nää kuvat ei taida olla löydetty vaan ihan annettu, kuinka halvalla ihmisen on ittensä myytävä?

Hei kaikki ”luomutissien” ihailijat! Nuo on silikoonitissit tyhmät! Tyttö on luonnostaan täysin rinnaton kuten 7-lehden tyttökisan kuvista parin vuoden takaa näkee! Käykää katsomassa ennenkuin täällä muovitisseja oikeaksi kuvittelette, Idiootit! Miten voi olla niin tyhmiä miehiä ettei silikooneja tunnista, eivät ole varmaan tissejä päässeet luonnossa näkemäänkään!

Olispa ja näkispä inkalla tuuhean karvakolmion lähikuvassa..hmm pääsispä lipsutteleen semmosta,kieli hommiin siis,Inka ihana seksikäs voisitko vastata onko sulla karvoitus nimittäin tykkään semmottiista

Joo, tosi salaiset kuvat hymy on löytänyt 😀

Ei oikein voi muuta sanoa kuin ihan tavallisen näköinen tyttö ja tissit mutta järkyttävän huono meikki! Pahin mahdollinen meikkimoka eli liian tumma pohjustus. Näyttää likaiselta. Samoin huulipuna pahasti epäonnistunut.

Inka, miksi sä tarttisit tissit? Oot ehkä BB-historian parhaimman näköinen muija. Ja kuten huomaat aika moni on samaa mieltä.

oksennus oksennus oksennus! niin on oksettava ihminen. mene inka jo pois, muuta Ruotsiin ja HETI!

hmm ompa sexyt tissit ja pikkarit kroppakin upeet puhumattakaan jotenki tosi seksikkäistä kasvonpiirteistä,kokonaisuudelle annetaan jopa 10-

noi ei ool silikonit… ei ole vielä ehitnty ottaa niitä…

Siis noi on jo silarit, se vaan ottaa uudet…………. 😀 hahahahaa

Vaikuttaa, että kuvat otettu BB:stä lemppauksen jälkeen ja ihan tahallaan laittanut itse kuvat kiertoon…tuskin joku yhen yön poka…ehei, on lapsonen itse. Kyllä mahtaa isä ja äiti olla ylpeitä tyttärestään…tissit paljaana Hymyn sivuilla…ei jumalauta kun nämä kaikki ääliöt kuvittelevat, että saavat elannon lööpeistä…

Ei ole kovin vanhoja kuvia, on suhteellisen tuoreita ja liene ihan tarkoituksella otettu ja laitettu julkisuuteen ihan tämän pissiksen omasta toimesta…jotta saa aiheen lööppeihin. Ja ihan lapsen tissit vielä…naurettavaa

Kyllä noilla pärjää vähän kovemmassakin rynnäkössä, ihan nätit on.

Miksi hankkia silikoonit, hä?
Uskomaton typeryyttä jos niin tekee. 🙁

Kauniit rinnat, toivottavasti ei ota Karseita muodottomia silareita..

yhet parhaimmist daisareist mitä oon ikinä nähnyt! kiinteet, hyvänkokoset ja täydelliset nännit!

en oo kyllä varmaan ikinä nähnyt noin kiinteitä ja hyvännäköisiä luomutissejä. toivottavasti silareista ei tule hirveän näköiset…

Jep, Erittäin jees daami. Kyllähän tuota ulkoiluttais mielellään.

yhet parhaimmist daisareist mitä oon ikinä nähnyt! kiinteet, hyvänkokoset ja täydelliset nännit!

Eikä eihän täät yttö mee ottaan silkkareita eihän? Noin hoikka tyttö ja noin nätit kunnon rinnat ja menee pilaan ne!

”ainakin hän on huono meikkaamaan, naama erivärinen kropan kanssa” vai olisikohan asialla epäpätevä photoshoppaaja?

ei pari silikonit? noihan on luomutissit. pianhan sillä vasta on se silikonileikkaus

Ja taas eripari silikoonit!
Ei tän lattarintanahkaan voinut venyttää ekalla kerralla isompia!

kivasti vetää mahaa sisää busted :–D miks pitää sotkee naamaan liian tummaa meikkivoidetta

Toi naama on kyllä ihan eri pari vartalon kanssa! Siis ihan eri värinen. Oliskohan muokattu kuva vai onko aito?

Aatelkaa mitä Hannu olis saanu,imee noit tisseisja pannakin,inkahan lupas talossa Hannulle pimpsalooraa,kyllähän ton näköstä nais iha o syötävä tapaus

WAUUUU!!!!MITKÄ PYSTY TISSIT;oohh voi nyt pomppas pipp pystyyn,,ihanainen tipu

Jeps. Näyttää just siltä, että otettu puolvahingossa jossain ”jatkoilla”. Täydessä meikissä ja hyvin valastu. Ettei olis itse hymyn kuvaajat asialla? Kaikenlaista sitä ihmiset tekee julkisuuden eteen. Sairas maailma, tyttö parka.

hah hah , ihan nori daisarit mut ilem on kun tapiirilla. tota ei millään leikkauksella korjata. TAPIIRI!!!! t a p i i r i!

ainakin hän on huono meikkaamaan, naama erivärinen kropan kanssa.

Inka on todella natti tytto, saali etta pilaa tulevaisuutensa…

Isoisäni sanoi, että kyllä noita kannattaa imeksiä, vaikka ei tulisi maitoakaan.

Oma kommentti