Hymy löysi Johanna Tukiaisen nuoruusaikojen topless-kuvat – katso ja hämmästy!

Johanna Tukainen v.2003Paraikaa häämatkalla Karibialla oleva Johanna Tukiainen on patsastellut videohaastatteluissa viikkolehti Seiskan bikineissä, sillä omat vaatteet jäivät matkalaukkujen häviämisen takia saapumatta kohteeseen.

Biksuista huomaa, että Johanna on selvästi laihtunut muutaman kuukauden takaisesta habituksestaan. Johannan käymät kavitaatiohoidot ja ruokavalio ovat tuottaneet tulosta, vaikka nuoruusvuosien timmiin kuntoon onkin vielä matkaa.

Hymy löysi arkistojensa kätköistä kuvasetin, jossa Tuksu poseeraa yläosattomissa, vain vartalomaalaus kehonsa ”peittona”. Kuvat on otettu vuonna 2003 eli Johanna oli tuolloin 23-24-vuotias.

Solakka ja kauniilla hymyllä varustettu tyttönen ei tuohon aikaan ollut vielä päätynyt hankkimaan silikoneja.

Katso hämmästyttävät kuvat täältä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

ihan ok tissit,(nykyisiin verrattuna 10-) mutta nykyisillä kiloilla ei niitä masun takaa edes näkisi. Helpompi ottaa sellaset inhottavat pallot, kun laihduttaa. Eikös se tuksu ole jollain ihme laihiksilla, kun ei osaa vain olla syömättä tai vielä pahempaa, liikkua!(en tarkoita hissiä)

Monella ukolla on paljon,siis paljon huonomman näköinen lyyli vierellään kuin Tuksu! Tosin Tuksu oli paremman näköinen ennen operaatioita.

Olihan noi tosi pienet tissit, ihan ymmärrettävää että halusi silikonit. Kuka tahansa nainen haluaisi noista eroon.

Eipä ollut nännien lisäksi juuri mitään. On mennyt killinki poikineen täytteiden hankkimiseen. Ei kai turhaan, kun on saanut älykkään, varakkaan ja tarmokkaan aviomiehen.

Mitä pahaa näissä kuvissa on? Ei mitään. Jos ihmiset saavat pahan olon jostain Tukiaisesta niin onpa köyhää! Minä saan pahan olon pedofiileistä, raiskareista, murhaajista ja eläinten rääkkääjistä.

Oma kommentti