Hymy löysi Kuubasta Tony Halmeen tyttöystävän!

Dailin Alvarez ja Tony HalmeVärikkäistä rotupuheistaan tunnettu Tony Halme ihastui tummaan kuubalaiskaunottareen, Dailin Alvareziin ulkomaanmatkansa aikana.

19-vuotias neitonen olisi halunnut aloittaa Tonyn kanssa yhteisen elämän Suomessa, mutta kieliongelmat – ja lopulta kuolema – ehtivät väliin.

Hymy löysi Dailinin Kuubasta Tonyn managerin Mika Katajan välityksellä, ja kertoo nyt heidän tarinansa. Mukana on myös herkkää kuvamateriaalia.

Dailin järkyttyi kuullessaan Halmeen kuolemasta.

-Tonyssä miellytti hänen miehisyytensä. Hän todella oli mies, Dailin toteaa Hymylle.

-Tony oli aivan myyty Dailinin edessä. Hän toisteli löytäneensä elämänsä naisen, Kataja kertoo.

Lue koko juttu helmikuun Hymystä

Teksti: Hymy
Avainsanat: Tony Halme, Mika Kataja, Dailin Alvarez

Kommentit

Vitun tyhmiä kommentoijia!Tonyn morsian oli lapseni serkku!Tyhmät kun luulee tietävänsä,mutta minä tiedän!EHKÄ VOIT TÖRMÄTÄ HUORAAN VAIN JA AINOASTAAN HAVANNASSA!Mutta siellähän alkoholistit liikkuukin,kun taliaivot eivät puhu espanjaa.MJNÄ PUHUN!

Mustan kissan tango. Alta 50 e yö. Olin 2 vuotta sitten, ja se oli silloin pikkasen laadukkaamman naudan kanssa 60 e koko yö. Voit käyä välillä kylillä ottaa pari bissee ja kun palaat, on kissa oottamassa peiton alla. Ei paha hinta.

Tyttöystäväksi saa kutsua ilmaseksi….:)))

Taitaa olla näillä smp-persuäijillä vientiä etelä-amerikassa? Urpollahan on se Ana, jonka kanssa tekevät edelleen he ”keikkoja”, joita yleisö seuraa säälin sekaisin tuntein.

Hienoa että on tyttöystävä löytynyt….ja ihan Kuubasta asti ;D

Saamiemme tietojen mukaan Hymy on myös löytänyt toimituksensa jääkaapista syömättömän jugurtin vuodelta 2006. Mahtaisi olla liian hapokasta, toimituksesta juorutaan.

Ja tämä on totta, koska..?
Eipähän Halme enää pääse puolustautumaan. Veikkaan että tuokin tyttönen vaan rahan ahne..

Noh, noh, kuubalaiset naiset ovat varmaan jonkun mielestä kaikki huoria suomalaisiin nähden,mutta sellaiset ihmiset eivät ole matkustelleet ja nähneet suomalaisten naisten touhuiluja ulkomaanmatkoilla.

Halme oli mitä oli ja puhui mitä sattui, eipä ollut mies koskaan sanojensa takana.

Halme sanoi että kaikkea muuta pitää kokeilla kerran paitsi mustaa naista ja sukurutsausta!! tämä on BRUTAALI totuus..ja muut väitteet on bull shittiä!!

Ihan pieni tarkennus, jos passaa: Hymy ei löytänyt yhtn mtn. Joku uusi mangeri-mika tuuppasi tiedon. Mitähän tästä eteenpäin…

Ettei vaan olis pro pro prostituoitu,tai sit tosi rakkautta 29 v tytön kanssa-jep kuka uskoo? RAHALLA SAA,JA HUORAT TYKKÄÄ

Kuka näitä juttuja kaipaa?
Antakaa miehen muiston olla rauhassa!!!!

Joo-o… muistan Tonyn jossaki haastattelussa tai videossa vitsailleen, että kaikkea pitää kokeilla paitsi mustaa naista… ja ehdoton ei huumeille, juu-juu…

Oma kommentti