Hymy löysi Munamiehen salarakkaan – rohkeat kuvat!

Munakan kylän oma salarakas eroottisissa kuvissa.Supersuositun Putous-sketsihahmokilpailun voittajalla, Munamiehellä, on yllättävä tausta, jonka Hymy näin pääsiäistä ennen onnistui selvittämään.

Hymy nimittäin tapasi Munakan kylältä löytyneen Munamiehen salarakkaan, Munanaisen, joka osoittautuikin varsinaiseksi puumamunaksi.

-Olen keltuaisiani myöten rakastunut muna. Munamies on niin ihana, hellä ja ymmärtäväinen. Kuoremme sopivat tosi hyvin yhteen. Kertaakaan ei ole kalkki kolissut, vaikka ennen hänen maailmalle lähtöään elelimme varsin liki, kuori kuorea vasten, salarakas tuumii Hymy-lehdelle.

Munanainen ei peittele taustojaan, eikä häpeä lukuisten kennobileiden seurauksena veltostunutta kuortaan. Ikäero ei enää ole tabu, vaikka puumamuna joutuikin Munamiehen suvun tentattavaksi suhteen paljastuttua lähipiirille.

-Suurin juhlamme, pääsiäinen, lähestyy. Tule jo reissuiltasi kotiin, Munamies, täällä venttailen keltuainen sykähdellen, Munanainen toivoo ja marssii lopuksi – salarakkaille ominaiseen tapaan – Hymyn rohkeisiin kuviin. Kihlojakin odotellaan.

Lue hulvaton reportaasi Munakan kylältä huhtikuun Hymystä. Jutussa myös faktaa Munamiehen kotikyläksi julistautuneen Ilmajoen Munakan arkielämästä munien keskellä.

Teksti: Hymy

Kommentit

Ei sitte Hymy keksi parempaa juttua, kuin tämmöstä *askaa?

Sehän on Johanna Tukiainen. Arto on ilmeisesti saanut lemput ja Jossulla on jo uusi muna koukussa.

Minä luin tuosta vierestä että ”Nyt puhuu poliisin Munaryhmän päällikkö…”

Oisko tuo kuitenkin mieluummin Munainen kuin Munanainen? Muna ja nainen toki yhteen soppii tai muna sopii jälkimmäiseen…

hih muna mies om aika hassu tässä kuvassa mitä helvettiä toi jätkä aikoo

^^^^
Jos tuota kuvassa olevaa tarkoitit, niin ei kyllä Munamies ole (;

Naurattaako toi munamies edes ketään….näyttää niin vajaalta.

Oma kommentti