Kuva Kai Merilä

Hymy maksoi Matti Nykäsen ulosottovelat – nyt asiassa yllättävä käänne!

Hymy-lehti maksoi Matti Nykäsen kohutut ulosottovelat, 18 107 euroa, jotta hänen leskensä, Pia, voisi jäädä asumaan Matin kanssa ostamaansa kotitaloon Joutsenossa. Talo oli menossa ulosottomiehen vasaran alle, koska Matilta jäi kuoltuaan velkoja.

Aluksi oli tarkoitus järjestää Matin pokaaleista huutokauppa, jolla oli tarkoitus kerätä rahat velkoihin. Projekti kohtasi kuitenkin yllättäviä ongelmia, joten Hymy päätti kuitata ulostottovelat suoraan pois. Pian raskas taakka väistyi ja rakas koti pelastui. Pokaaleita ei tarvinnutkaan huutokaupata.

Asia kerrottiin toukokuun numerossamme.

Kun lehden ilmestymisestä oli kulunut yksi päivä, Pia otti yhteyttä Hymyyn kysyen paljonko pokaaleista voisi saada rahaa.

Kävi selväksi, että pokaalit olivat taas menossa. Pialla oli talous- ja terveyshuolia.

Uusi Hymy-lehti kertoo tuoreesta käänteessä asiassa. Hymy päätti tarttua jälleen toimeen, ja tällä kertaa osti pokaalit Pialta pois. Tämän jälkeen Pialla ei ole niihin omistusoikeutta. Summaa ei ole paljastettu julkisuuteen. Pia on onnellinen, että pokaalit löytävät nyt hyvän kodin.

Mutta minne pokaalit nyt päätyvät? Tämän voit lukea tuoreesta Hymy-lehdestä, jossa on Mika Lahtosen juttu aiheesta.

Teksti: Hymyn toimitus
Kuvat:Hymyn arkisto
Avainsanat: huutokauppa, Matti Nykänen, Pia Nykänen, pokaalit, ulosotto, velat

Kommentit

Itse se Matti velkansa hanki ja viinansa kurkkuun kaatoi.

nimim jepjep

Soopelsson on muutaman vuoden jäljessä. Matti on kuollut ja ainoa joka ei jätä legendaa rauhaan, on kitaristi Niemi hirvittävine musikaaleineen.

Jyväskylän poikii myös

Soopelsson elää mennees ajas. Matti kuoli yli 2 vuotta sitten ja ei Merilä ole tehnyt Nykäs-juttuja yli viiteen vuoteen.
Mää olen yli 60 ja värjään kuukausittain harmaat pois mustalla värillä. Sulle vois nettipurnaaisen sijaan suositella vaikka Marttakerhon virkkuukurssia.

Pohjanmaa vm -59

Jos jollekuille jotain kuuluisi, niin matin lapsille edellisistä liitoista. Tuskinpa tuo ruokkoja maksoi tappiin asti kaikista kolmesta. Viisi vaimoa, kuusi avioliittoa (Tapolan kanssa kahdesti) niin tämä viimeisin taitaa olla se pöljin. Merilä voisi kanssa lopettaa sen Matin hyödyntämisen. Hää kuoli viinaan. Kantakaa Seiskat, Avut, Seurat ja Hymyt toimituskuntinenne häpeänne hiljaisuudessa. Tehän sen alamäen mahdollistitte. Merilä, shame on you ! Ja hei, kun vanha äijä blondaa tukkaansa niin se ei ole nuorekasta vaan pelkästään ysäriä. Get a life, dude !!

Hymy-lehti, järjestäkää Pia Nykänen taloudenhallintakurssille. Ei tuollaisesta tule mitään, että muut elättävät hänet. Ei leskeys oikeuta muita rahoittamaan hänen elämää.

Oma kommentti