Hymy paljastaa v*ttumaisimmat julkut: ”Aitolehti soittelee ja haukkuu toimittajia”

Painetussa Hymy-lehdessä on julkaistu mielenkiintoinen juttu siitä, millaisina tavikset näkevät suomalaiset julkisuudenhenkilöt.

Kävimme internetin keskustelupalstoilta tuhatmäärin kommentteja läpi, ja jotain yllättävää selvisi. Kaksi nimeä nousi esiin päitä pitempänä muita. Törkeimmät ja ylimielisimmät julkisuudenhenkilöt ovat nettikommenttien mukaan laulajat Anna Abreu ja Paula Vesala.

Räppäreistä Cheek ei ole vakuuttanut pokea, joka on turvannut festareilla 16 vuotta.

-Ehdottomasti ylimielisin. Olen nähnyt sankarin kolmesti ja eka kerta oli se, kun kloppi ei ollut edes kuuluisa ja oli jo silloin itseään täynnä, portsari kertoo.

Painettu lehti marssittaa esiin lukuisia suomalaisjulkkuja kansalaisten esittämine perusteluineen ja kokemuksineen, mutta myös toimittajat päästetään ääniin. Kulissien takaa kerrotaan millaisia julkkikset ovat, kun heidän kanssaan tehdään töitä tai heistä kirjoitetaan juttuja.

Tässä esimerkki: Martina Aitolehti.

-Soittelee toimitukseen tulikivenkatkuisesti ja haukkuu, kun hänestä on tehty epäedullinen juttu. Sara Chafakista taas on jäänyt todella tyhmä maku. Estää herkästi fanejaan mutta myös toimittajia, lehti paljastaa.

Kuvassa Aitolehti.

Teksti:JT Tuomela

Kommentit

Oma kommentti