Hymy selvitti 200 kansanedustajan ulosotot – hänellä on meikitkin maksamatta!

Tuula PeltonenHymy teki ison urakan ja selvitti koko istuvan eduskunnan ulosottorästit. Peräti 7 prosenttia kansanedustajista omaa ulosottorekisterin. Tämä tarkoittaa, että heillä on ollut viimeisen kahden vuoden aikana voudille maksettavaa.

14 kansanedustajaa, keitä he ovat? Se selviää tarkemmin kesäkuun Hymy-lehdestä. Onko kohuttujen persujen osuus suuri? Entä Teuvo Hakkarainen sitten – kyllä, hänkin löytyy ulosottomiehen listoilta.

Yksi värikkäimmistä yllätyksistä on Tuula Peltonen, demari itä-Suomesta. Ei siksi, että Tuula olisi ulosottomiehelle mikään uusi asiakas. Hän on ollut sitä vuosikausia. Vaan siksi, että Tuula on jättänyt maksamatta Yves Rocherilta tilaamiaan kauneustuotteita ja myös paikallisen luontaishoitolan laskun. Yhteensä nämä huitelevat tonnin paremmalla puolella!

On se tuo edustaminen rankkaa!

Teksti: Hymy
Avainsanat: kansanedustajien ulosotot, Teuvo Hakkarainen, Tuula Peltonen

Kommentit

Yksi värikkäimmistä yllätyksistä on Tuula Peltonen, demari itä-Suomesta. Ei siksi, että Tuula olisi ulosottomiehelle mikään uusi asiakas.

Erittäin vastuullista taloudenhoitamista. Pitäisi sitten muka Spedet ottaa vielä hallitukseen 😉 PAH!

Jos yrittäjälle jättää laskun maksamatta, niin sehän on melkein verrattavissa palkanmaksuun. Eipä siitä tyoläinentykkää, jos ei sovittuna päivänä palkka ole tilillä. Onneksi nostivat taas kansanedustajien palkkoja, jotta voisivat maksaa laskut ajallaan.

Itä-Suomesta tosiaan Peltonen kotoisin. Liekö lehden kohutietojen taso sama kuin tietämys maantieteestä …

Ja nämä edustajat sitten ovat ”huolissaan” suomalaisten maksukyvystä.

Antaisitko tilisi demari-Tuulan hoitoon? Annoit jo!!!!!!

Todella kiitos kaunis. Miten totta vie osaa hoitaa toisten lompuukeja, kun ei osaa omaansakaan.

Tuula Peltonen on Keski-Suomesta ja Jämsästä. Eihän tää ole yllätys. Hymy kertoi Peltosen veloista jo ulosotoista jo pari vuotta sitten ja Keskisuomalainen ennen vaaleja. Peltonen oli ottanut siivoupalvelua Jämsäläisetä firmalta ja jätti laskun maksamatta, mutta maksoi kun Keskisuomalainen kaiveli asiaa ennen vaaleja. Näin toimii työläisten puolueen edustaja, tilaa palveluja ja jättää maksamatta. Mutta kansa tykkää ja äänestää edelleen. Varmaan hyvin hoitaa yhteiskunnan asioita, kun omiaankaan ei osaa hoitaa.

Kansa kaipaa ”rahvaan edustajia” päättäjiksi. Ja nyt kun niitä on saatu, ruvetaan kaivelemaan luurankoja kaapeista. Vittu mullakin on luottotiedot menneet sairauden myötä, kun en kyennyt hoitamaan laskujani.

Nämä henkilöt ainakin tietävät asiasta jotain. Hyvä.

EIHÄN TUONNÄKÖISEN NAAMAN SIEDETTÄVÄNNÄKÖISEKSI MEIKKAAMISEEN TS KORJAAMISEEN RIITÄ EDES RESITENTIN ANSIOT ETTÄ TOLTA MUTANTILTA EI VAAN RIITÄ MAKSUKYKYÄ

ja tarkoitan tuolla homo sanalla homoseksuaalista kun hän itse sellainen sanoo olevansa ja tumma sanalla tarkoitan että janilla on ulkomaalainen isä ja siksi hän on tummempi ihoinen.

jani on homo ja tumma, eli kuuluu useampaan vähemmistöön ja siksi rasismin takia ei mainita.

Jani Toivola on rikas kuin mikä! Hänellä on uusia vaatteita sekä paljon muuta omaisuuta!

Toisen uutisen mukaan suurimmat summat rästissä on Jani Toivolalla? Miksei mainittu ollenkaan?

mitäs ihmeellistä tässä nyt on? ehkä ne oli ennen edustuskauttansa työttömiä tai muuten vaan ”tavallisia köyhiä kansalaisia” kuten 99% suomalaista

Kiitos veteraanit, tämän eteen kannatti uhrata itsensä ja perheensä!

Kansamme valioyksilöitä !

Kyllä moisilla saadaan maa varmasti konkkaan.

Oma kommentti