Hymy selvitti: Miss Bikini on rattijuoppo ja pahoinpitelijä!

Hymy on selvittänyt Miss Bikini -kisan voittajan taustat, joiden takia hän menetti kruununsa. Hänellä on useita tuomioita Tampereen käräjäoikeudesta.

Caroliina Kinnarinen on tuomittu 14.10.2008 pahoinpitelystä 45 päiväsakkoon. Hän oli syyllistynyt naisen pahoinpitelyyn ravintolassa vetämällä uhria hiuksista lattiaan, potkimalla vartaloon sekä raapimalla.

Maaliskuussa tänä vuonna hän sai tuomion rattijuoppoudesta. Tuomioksi tuli 40 päiväsakkoa.

Maaliskuussa Kinnarista vastaan oli vireillä myös vuokrasaatavajuttu, kun Tampereen seudun opiskelija-asuntosäätiö haki saataviaan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Bikini, Caroliina Kinnarinen

Kommentit

Hauska juttu ku moni vihjaa että tässä olisi kyse jotain salaliitto teoriasta. Ei ole!
nainen törttöili ja saa ansionsa mukaan, paska valuu aina alaspäin.
On se toki nätti tyttö, mutta ei ihan niin järkevä kuten huomasimme.
kaverit aina puolustaa kaverita ja moni aliarvioi tilanteen vakavuutta ”että jaahas se vaan löi jotain tyttöä baarissa ja sitä paisutellaan”- Väärin, ette sanoisi noin jos se löisi teidän tytärtä taikka teidän kaveria. vai mitä?
Ei tähän voi muuta sanoo et tervemenoo sille Caroliinalle 😀 käytä aivoja ensi kerralla 🙂 epäonnistuit täysin sun ”julkisuuteen” tulemisessa ja muista että kerran vain voi tulla julkisuuteen.

Mun mielestä kaunein tyttö oli ehdottomasti Caroliina! Tuo Maisa Torppa on aika tuikitavallisen näköinen kasvoistaan, ei erotu massasta musta mitenkään. Aika missimäinen.

En kommentoi tätä missin kruunun menetystä. Musta on huvittavaa puhua tollasen kisan maineesta. Mikä helevetin maine?!! Kyllä tommosia kaiken maailman kisoja täällä riittää, mutta mikä on niiden merkitys globaalisesti.

Sen sijaan haluan sanoa painavan sanan siitä, että ei todellakaan ole normaalia, että 2-kymppisellä opiskelevalla naisella on useampikohtainen rikosrekisteri! Se ei ole tavallista niinkuin jotkut täällä väittävät eikä sen asian merkitystä voi vähätellä. Kyllä noinkin pitkä rekkari on huutomerkin arvoinen asia ja hälytyskellojen pitäisi jo perheellä ja läheisillä soida, toivottavasti tytöllä sellaisia on…

Kyllä tää juttu haisee ja jutut paisuu lehdistössä, kun kärpäsestä tulee härkänen (asiaa tuntevana, muttei mitenkään puolustelevana). No lopputulos on, että lehdet myy ja painostaa uutta juttua, näinhän tää menee ja samalla miss bikini kisa järjestäjä saa kaipaamaansa julkisuutta, jotta kaikki tietäis mikä tämä kisa on. Kyllä haisee ja kauas…

Joo-o…jos ny…joo…ehkä mä en sano mitää muuta et…paljon sakkoja tullu:S

Järjestetty juttu, tottahan se. Sinällään se ei ole muutakuin todellä häpeällistä ja naurettavaa suomen turhien julkkisten kisoille . Mutta sääli että joutuu kärsimään Caro.

Turha itkee jos paskat on housussa. Tuollaisten kilpailujen sopimuksessa on yleensä kohta jossa kysytään, että onko rikosrekisteriä ? Lisäksi kysytään onko tuomittu oikeudessa tai jotain muuta vastaavaa. Jos noihin kysymyksiin valehtelee, niin se on aina sopimusrike ja sillä selvä. Esim: BB talon asukkaista muutama joutui lähtemään samasta syystä. Kyse on ainoastaan siitä, että sopimusta allekirjoitettaessa kilpailija vakuuttaa antamiensa tietojen paikkansapitävyyden. Jos on antanut väärää tietoa, niin silloin on menettänyt luottamuksen ja ei silloin voi enää selitellä. Tämä Caro valehteli sopimuksessa ja ei siinä sen kummempaa. Olis vaan pitänyt ajatella ennen nimen laittamista omilla aivoilla.

Ylivoimaisesti kaunein tyttö, caro! Sitä on kenenkään turha kiistää. Täytyy ihmetellä miksi yleisestikkin tälläisiin kilpailuihin vaikuttaa kaikki se mitä olet joskus tehnyt. Jokaisella ihmisellä on omat salaisuutensa ja jokainen on nuoruudessaan törttöillyt! Caroliina on voittaja sano sitten kuka mitä tahansa 🙂

Ihan oikein moiselle valehtelijalle. Tiesi varsin hyvin kilpailun säännöt ja meni niitä tietoisesti rikkomaan. Kruunu pois ja kilpailukiellon jos siihen vielä päälle lätkäseevät niin häviäävät nää turhanpäiväset tissi-missit irvistelemästä lehtien palstoilla. Kyllä täällä näitä tukiaisia ja fingerrooseja jo riittää, ei tänne enää mitään kinnarisia tarvita!!

Kyllä tää alkaa selkeesti näyttään siltä että täysin järjestelty juttu… Tollanen ”rikosrekisteri” vois olla kenellä tahansa tähänkin ketjuun kommentoivalla!

Hahaha!!
Ahahahah voi jumalauta, no ei kyllä ole,. En ole rattijuoppo enkä liiemmin pahoinpitelijä enkä ole oikeudessa juossut koskaan.

32 vihainen AIVAN! 33 Sivustakatsoja olit kai VAIN sivustakatsoja!!!

Mitä helvettiä? Ei silikonirinnoissa tai hampaidenvalkaisuissa ole mitään hämärää. Pitäiskö noiden muijien olla lautoja ja mustahampaisia vai! Kunnon catfightia peliin ja hymylle alastonkuvia.

Kyllä tää alkaa selkeesti näyttään siltä että täysin järjestelty juttu… Tollanen ”rikosrekisteri” vois olla kenellä tahansa tähänkin ketjuun kommentoivalla. Nyt kun lukee näitä kommentteja ja laskee 1+1 niin tyhmempikin tajuaa koko kuvion. Ikävää että tää Caroliina saa vaan nyt kaiken paskan niskaansa koko hommasta. Ilmeisesti olis hänen pitäny ottaa noi silikoonit ja hammasvalkaisut että olis saanu pitää kruununsa. Sehän olis kieltämättä ollu äärettömän huono mainos jos sponsoriyritysten tuunaama Maisa olis hävinny luonnolliselle tytölle. On se vaan todella raakaa peliä toi missimaailma, täytyy sanoa.

No onpa taas paisuteltu kivasti… Joku pieni catfight missä luultavasti ei oo edes käyny mitään, noita tommosia tuomioita nyt jaetaan joka kioskihulinasta. Sama juttu toi pikku darrassa ajo, tai ehkä ottanu terassilla 1 liikaa ja puhkunu 0,6 mittariin, ei tunnu missään…

Jotain suhteellisuudentajua noihin juttuihin nyt, mukava ja nätti likka kuitenkin…

– Sivustakatsoja

pettää miestään milloin kenenkin kanssa..viimeksi kiertueen aikana ja sitten kehtaa vielä muuttaa asumaan sen kanssa yhteen, kylmä ystäviään kohtaan..on tässä kuultu ja nähty, toivotaan nytten että on hyvä mieli neidillä .. kaiken kun saa vaan sormia napsauttammalla. paras juttu lehessä oli se että ” MAISA ON HYVIN JÄRKYTTYNYT TAPAUKSESTA ja ei olisi HALUNNUT VOITTAA NÄIN!! paskan marjat sanon minä!

joo, kertokaapas nyt tämän maisankin taustat. ei mikään penaalin terävin kynä tekojensa perusteella..

Jo ennen semifinaalia kaikilla kisaan osallistuneilla oli tieto siitä että voittaja on jo valittu ja tiedossa (Maikkarin edustaja Maisa Torppa). Kaikki muut vain silmänlumetta! Sitten tuli yllättysvoittaja Caroliina! Maisakaan ei ole mikään pulmunen, joten taustat esiin!

Miss Bikinin idea taitaa juuri olla se, että etsitään naisia hampaiden valkaisuihin Hollywoodsmilelle ja silikoniasiakkaita Laatukirurgialle. Hyvä haukkua missejä kun on sponsoreilla oma lehmä ojassa.

Ai niin AnneMari Berg valitti, että nämä tyypit pilasivat hänen rinnat eestin silikoniklinikalla

Joo, kuulin, että caro kieltäytyi ottamasta silikoneja ja hampaiten valkaisuja. Olisiko siis caron pitänyt maksaa niistä pitääkseen kruunun kisan järjestäjälle, joka omistaa kisan, ja silikonifirman.
Maisa maksoi silikonit ja hampaat ja hänet järjestettiin voittajaksi. Koko Miss Bikini kisa taitaa olla vain asiakkaiden etsintää tämän miekkosen firmoille??!!

Sama ukko kaikkien putiikkien taustalla. Hollywoodsmile, Laatukirurgia, http://www.julkkikset.fi ja mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin omistaa myös Miss Bikini-kisan. Ei todellakaan ole miehellä puhtaat jauhot pussissa. Turha haukkua ”kisan imagon pilaamisella” missejä, kun kisan omistajan ja sponsorin oma tausta ei kestä millään tavalla päivänvaloa!

Olisi aivan hyvä tarkistaa myös http://www.julkkikset.fi ja Hollywoodsmilen edustajan, miehen, taustat! Mies mukana myös Laatukirurgiassa, joka on pilannut usean nuoren naisen rinnat. Jos ei ole missit taustoiltaan puhtoisia niin ei ole kyllä Miss Bikini-kisan sponsoritkaan!

Joku tuossa mainitsi että säännöt eivät salli kilpailun maineen tahraamista. Sallikaa minun nauraa…

Kyllä onneksi aika moni tietää kilpailun ”todelliset kasvot”. Eli eipä sitä kukaan kilpailija pysty tahraamaan. Ehkä jonain päivänä joku kilpailussa ollut kertoo totuuksia ja se saa myös muut kertomaan totuuksia. Näin saataisiin tällainen tyttöjen (nuorten ja tietämättömien) hyväksikäyttö loppumaan!

Miss Bikini? Vanhemmat varmasti ylpeitä tyttärensä menestyksestä elämässä, hyvin nää tällaiset naiset vetää.

joo, ja jos mukaan lähdetään, niin on varauduttava kaikkeen.

Ilman tuollaista titteliäkin tässä maassa kyllä pärjää,,;D

Tämähän nyt laittaa kahteen kertaan kaiken.. 🙁 Tosiaan, jos on epärehellinen, tahraa kilpailun maineen ja kruunuakin kohtelee välinpitämättömästi, niin onko sellainen soveltuva toimimaan Miss Bikininä?? Niinniin, eipä ole.

Caroliina ei ole ollut rehellinen. Hän allekirjoitti sopimuksen, joka ei salli kilpailun maineen tahraamista. Hän jätti erikseen kysyttäessä kertomatta taustastaan ja kielsi viimeiseen asti kaiken.

Oikeesti, tarkistakaa tietonne ennenkuin sanotte että hyllyttäminen olisi ollut perusteeton!

Tuohan nyt on ihan tavallista sekopäiltä jotka haluaa olla jotain vaikka ei ole mitään.

Jos rehellisiä ollaan niin kyllä sillä cartsulla on lujaa menny pari vuotta. Luulis että olis parissa vuodessa jo tajunnu,mut ei. Hieno homma. Ei voi muuta sanoa. Eiköhän me linda molemmat tiedetä se!!

viikon seuranu ja ollu caron tukena ei voi muuta sanoa kuin HUHUHU kyllä hymyn täytyy repiä aina jotain jostain.. ja maisa voitti kyllä ”REHELLISESTI” tämän kisan! yhdyn kommentoijaan n 11!! caro oot mun paras ystävä muista se<3

nyt caro sit vaan antamaan yksinoikeusjuttu rahasta hymyyn ja sit hymy maksaa silkkarit jne
kaikki käy näin helposti

VOi ny helvetti!!! Missään kilpailun esittely tekstissä ei puhuta hyvämaineisuudesta!! Ja hommahan on se että Maisa Torppa vaan piti saada voittajaksi keinolla millä hyvänsä. Ensin ei tyttö pärjänny ilman silareita osakilpailuissa 1. paikalle että ois selvinny semifinaaleihin niin piti järjestäjien keksiä palkita lahdessa osakilpailussa myös kuvauksellisin likka. ja sehän oli maisa joka sitten pääsi myös semeihin. Ja semeihin piti lykata silikonia rinnan alle että pärjää.. ja kun ei siltikään voittoa herunut niin pitihän se kruunu jollain keinolla anastaa toiselta!! Niin paskaa suomen kilpailut. Kaikki voitot järjestettyjä ja ennala sovittuja. Maisa On hyväkroppainen lähiöruusu!! Naama ei ole erikoinen ilman meikkiä ja meikin kanssa muija on sottainen ja hiukset ihan hamput!! Ja likka on päästään idiootti!! VOI NY HELVETTI TÄTÄ MAAILMAA: 😀

Joo, ja eihän tuossa ilmeisesti ole ees kaikki mitä toi tyttö on tehnyt… oikea päätös oli ottaa kruunu pois.. juoruja kulkee, ku lukee foorumeita.

Patsastelija,
sinusta on siis oikein että muija menee kisoihin, joissa kielletään kaikenlainen paskamenneisyys – kirjoittaa alle sopimuksen. Kaikissa kisoissa on tällainen.
Siis: VALEHTELEE järjestäjälle.
Sitten lehti tuo tämmöisen esiin. Ja lehti onkin sitten se rikollinen.

Sinun mielestäsi siis kirjekyyhky pitää ampua, kun sanoma ei ole mieleinen.

Minun mielestäni sinunlaisesi ihmiset pitäisi viedä saunan taa.

Mitenkään tytön tekoja puolustelematta alkaa tämä juorulehtien sosiaalipornolla mässääminen pikkuhiljaa tympimään. Eiköhän tyttö ole jo tarpeeksi kärsinyt teoistaan.

Hei arvon kommentoija numero 5: johtuiskohan se siitä, että Tampereen käräjäoikeus ei ole viikonloppuna auki.

Voi v…un urpo näitä ihmisiä, en jaksa koskaan ymmärtää, ettei niillä ole älliä.

Harmi et ulkoiswesti hyvät avut omaava tyttö joutuu kärsimään luonteensa vuoksi, mutta näin se elämä menee, pitää miettiä ennenkuin tekee. Seuraukset kantavat yllättävän pitkälle.

Ja tuota ei sitten voitu julkaista eilen..haloo.lehti maksaa leikkaukset ja vedättää lukijoita samalla.Mutta jospa ex-missi saa oman blogin kenties..?

Mitenköhän se oli kuvitellut ettei noi asiat tulisi ilmi?
Olisi ollut kokonaan osallistumatta ko. kilpailuun.

Mutta ompas tyttö saanut paljon aikaan nuoresta iästään huolimatta ;P

Oma kommentti