Hymy selvitti Tukiaisen salaisen häämatkakohteen – hinta jopa 35 000 dollaria viikko!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on paraikaa yksin häämatkalla salaisessa kohteessa. Hymyn tietojen mukaan salainen villa sijaitsee Karibianmerellä Saint-Barthélemyn saarella. Paikasta käytetään myös nimiä Saint Barts, Saint Barths tai Saint Barth. Saaren pinta ala on 25 neliökilometriä ja siellä on vajaat 9 000 asukasta.

Tuksu asuu saarella noin sata metriä merenrannasta. Hymyn saaman vinkin mukaan villa olisi nimeltään La Cocoteraie. Paikan hintataso on joka tapauksessa hulppea. Viikko näillä main tämäntasoisessa majoituksessa maksaa sesongista riippuen neljästä tuhannesta aina 35 000 dollariin.

http://www.homeaway.com/vacation-rental/p7094633h

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Johanna mennä tuksuttaa. Hyvä näin. Kateelliset vaan rummuttaa. Toiset mimmit yrittää matkia esittelemällä kotiaan samoin kuin Johanna.Ollaan niin olevinaan myös glamouria.Virossakin ollaan kiinnostuneita Johannasta.Hyvä hyvä!!!

Hyvä Tuksu!!!! Muita ottaa aivoon ilmiselvästi! Olit reissulla kenen rahoilla hyvänsä. Sekä lehdistö että sinä voitat ihan selkeesti.

Nimenomaan; harvat sinne pääsee OMALLA KUSTANNUKSELLAAN! Eipä tuossa ole kadehtimista kun Johannalla ei ikinä olis omasta pussista vara maksaa tuota matkaa. Enkä tilaa Seiskaa tai ostele irtonumeroita.

Hyvä Johanna! Anna huopatossujengin vetää nitrot sisuksiin kun olet yhdestä maailman parhaimmista lomapaikoista. Harva sinne pääsee täällä nököttäjistä. Heh heh! Kyllä jengiä ottaa päähän!

kuinka lihavia ihmisiä täällä oikeen on? kun käsketään mennä peilin eteen, voin sanoa, että johanna on kyllä aika pläsö ja voin peiliin katsomisen jälkeen sanoa saman.

maan pyörimisakselin kulma on muuttunut. palaa jo takaisin 🙂

mitä verottaja tästä….on ilm osa tätä seiskan kusetuspalkkaa, selvittäkää joku,,,,

Arto on viimeinkin saanut lähtöluvan ”selvinnyt sen verran että päässyt koneeseen” ja lähtenyt hakemaan ”prinsessaa” kotiin. Kohta hierotaan Shit Bartsilla sovintoa kossuvissyn voimalla.

Tuksu nähty tänään ämmänsuon kaatopaikalla keräämässä tyhjiä pulloja.

Jääkaappiko se kansaa puhuttaakin?
Sehän on hyvä,että kaikilla Suomessa on sellaiset! Nyt on Johannallakin sellainen jääkaappi kaukana jossain,jonne harva meistä pääsee ihan heti. Mitä valaisiin tulee,niin kipin kapin peilin eteen haukkujat!;D

Minusta on kivaa lukea Johannasta. Tykkään jotenkin mutsista koska on pokkaa tehdä tuommoista, tosin ihmettelen tuota Arbuusia, se on hieman nolo tyyppi.

huonosti menee kommentoijilla ,kun haukutte aina tuksua .miksi ? koska teitä vituttaa olla huononpi kuin tuksu !

Artolla ei ikävä, pidän siitä hyvää huolta. Ei tarvi syöda koiranruokaa..saa nyt CAT CATTIA ja karva kiiltää…

, ET PITTÄÄ TUON NARSISTIN HUTTUA LEVITTÄÄ.. VOISKOHAN OLLA ETTEI VARAUSTA LÖYDY, ET SEISKA ON VARANNUT PAIKAN SIKS AIKAA KU SIIVOOJA ON SIIVOOMASSA EDELLISEN JÄLJILTÄ.. JA SIT AKKIÄ KUVAT, JA SIIRRYTÄÄN JOHONKIN RÄKÄSEEEN BUNGALOVIIN 😉
ET SE SIITÄ JoLannan KLAMOURISTA … TUO J-KAAPPI OLI JO MIUN ENON KEITTIÖSSÄ VIIS VUOTTA SIT :O ET JoLanta ON AIKAA JÄLJESSÄ HEI …YH HYYHYHY

Vaihtaisin Tukiaisen kanssa ilomielin paikkaa! Sama se on kuka maksaa Johannan matkan. Kumpikin jää voiton puolelle ilmiselvästi. Ja kun viimeksi tuolla kaupungilla katselin,niin ei Tuksu ole edes lihava verrattuna moneen mammaan ja pappaan tuolla liikenteesä. Onhan suomalaiset aika muhkeaa kansaa kaiken kaikkiaan..että silleen!

JOHANNA ANSAITSEE LOMAN ,KAIKKI KIUSAA JA HÄRNÄÄ,,,ONNEA JA NAUTI SKOOL

Arto oli lomaillut ja iskenyt naisia Vantaalla :)Tuksu häämatkailee..Tuksuhan rukoili ennen häitä Seiskan kuvaamassa videossa että Arton pidettävä sopimus häiden suhteen,Artohan katosi silloin,nyt Tuksu julkisesti syyttää Artoa erosta.Pysyis Arto nyt kaukana tästä ladystä.Voi luoja tätä mediapelleilyä!!!

4000 dollaria viikko,eli 2840 euroa, ei nyt hirveän kallista.Suomessa talvilomakohteet tuota luokkaa.

Samaa itse tossa naureskelin 🙂
Ja eiks todellisissa luksusvilloissa ole ihan oma ranta suoraan terassin ovelta…?

Katsokaapas linkistä Bungalovin varaustilanne. Miksi Tuksun varausta EI ole merkitty ????

Monikohan on vaatinut rahojaan takaisin delekaation saavuttua saarelle?

ketä vittu kiinnostaa,tämän valaan elämä,perseaukeinen,pipipää,vetää rauhoittavia ja samppakaljaa,siellähän on sulle valas merta uida,ukkovalaita,herrasmiesseuraks,on kunnon melat

Hauskaa että Tuksu taas liioitteli tapansa mukaan, väittäen makuuhuoneita olevan viiisi, vaikka niitä on oikeasti neljä. Väittää varmaan reissun jälkeenkin vielä samaa, luulee reppana että jengi uskoo sokeasti hänen sanaansa. Paras oli tuossa villan esittelyvideossa tuo jääkaappikommentti. No kylläpä Tuksu tietää jääkaapit, on oikein spesialisti miljoonakaappien suhteen. Kyllä sitten Suomi on halpa maa kun samanlaisia kaappeja saa jo reilulla tonnilla, taidan olla kohta itsekin miljoonakaapin omistaja.

Tuksun 7 yötä näyttää maksavan ton 4000 euroa plus halpalennot päälle.

Ihmeellistä kun monet ja taas monet eivät halua kuulla/eivät tiedä Tuksusta mitään,mutta häneen viittavat artikkelit on kutenkin ensimmäisten suosituimpien joukossa.

En lähtis häämatkalle yksin vodkatampoonin kanssa niinkuin

En tilaa tai osta edes irtonumeroa.

Yksin? Eiköhän ne dokaa siellä Seiskan toimittajien ja kuvaajien kanssa. Milläkö rahalla? Tilaatko sinä Seiskaa?

Oma kommentti