Hymy tavoitti Tukiaisen: ”Tappouhkausvideosta rikosilmoitus!”

Johanna TukiainenHymy onnistui vihdoin tavoittamaan Johanna Tukiaisen, joka on lomaillut Varkauden-mökillään jo jonkin aikaa.

Tänään Hymy kertoi ensimmäisenä mediana, että Tukiaisesta on laitettu internetin YouTubeen videopätkä, jossa hänen henkeään uhataan. Videossa Tukiaista ammutaan, mutta laukaus menee ohi.

-Kuulen tästä videosta nyt ensimmäistä kertaa, 31-vuotispäiviään tänään viettävä Tukiainen toteaa Hymylle.

-Kyllä tässä on nyt menty liian pitkälle. Aivan sairasta tuollainen. Kaikenlaista arvosteluahan nyt on ollut, mutta tässä mennään yli. Ihmiset, jotka tällaisia tekevät, omaavat raskaita henkisiä ongelmia, Johanna huokaisee.

Mitä aiot tehdä?

-Enhän minä tätä aio jättää tähän. Kun pääsen Helsinkiin, teen asiasta rikosilmoituksen. Tietenkin. Kylllä tällaiset henkilöt pitää saattaa teoistaan vastuuseen. Ei tällainen enää ole huumoria, Johanna toteaa.

Huomenna aiot esiintyä turkulaisessa Marilyn-yökerhossa, pelottaako?

-Totta kai vähän, mutta onneksi se on vain yksi keikka. Sitten lähden Italiaan, Como-järvelle lomailemaan.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisesta-tehtiin-jarkyttava-murhavideo-katso-taalla

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisen-keikalle-tulee-henkivartijat

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=jX1EDjFnw9A

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Las Vegas

Kommentit

Minä en ymmärrä edelleenkään ja tuskin kukaan muukaan ymmärtää, joten valaiskaa minulle:

MITÄ TUKIAISEN HENKEÄ UHKAAVAA VIDEOSSA OLI?? Minulla varmaankin meni jotain ohi, kun en kuuden katsomiskerran jälkeen nähnyt siinä mitään hänen henkeään uhkaavaa, vaan ainoastaan taidokasta ja huumorimielistä videonkäsittelyä.

Kuten Tuksun puolesta ry mainitsi: ”POLIISI SELVITTÄÄ, OLIKO KYSEESSÄ RIKOS.”
Tätä asiaa tuskin tarvitsee ruotia lehdissä ja foorumeilla ennen kuin poliisi on tehnyt päätöksensä. Toivotaan vaan, ettei tapahdu oikeusmurhia eikä esimerkillisiä ristiinnaulitsemisia näinä ikävinä murhantäyteisinä aikoina. Videon tekijällä ei kuitenkaan ole ollut aikomuksenaan Tukiaista oikeasti ampua eikä hänellä taida olla edes sitä kiikarikivääriäkään (toivottavasti).

Tuksun puolesta ry:lla oli hyviä pointteja kommentissaan, joskin tuo caps lockilla huutaminen vie helposti sisällöltä merkityksen ja puolueellinen nimimerkki myös. Toisaalta Tukiaisen vastustajillakin on hyviä kommentteja, mutta nuo ”läski”-herjaukset syö niiltä kaiken pohjan.

Täällä tuskin kukaan on puolueeton. Itsehän olen pelannut Fallout 3:n parikin kertaa läpi. Ja kyllä… se on kiikarikiväärin ääni.

Hej kaikki ”Tuksun sokeasti puolesta puhujat” klubin jäsenet

Voisitteko ystävällisesti kertoa missä vaiheessa sitä videoa Tukiainen uhattiin tappaa?

Vastauksen voi lähettää osoitteeseen jakemuska @ gmail.com
Oikeasta vastauksesta saa palkinnoksi keksin.

Videossa heilui joku yliläski täti joka aukoi suutansa taustanauhan tahtiin ja siinäkin epäonnistui. Ainoa mikä tässä pisti silmään oli se valkoinen Ajattaren turkki minkä tämä lauluvaris oli ilmoittanut varastetuksi. Miksi se oli nytten päällä??? Tältä tädiltä tuntuu katoavan tavaraa aina kun on rahapula,viimeksi lensi junasta ulos kun yritti pummilla matkustaa ja samantien siltä varastettiin kaksi matkalaukkua jotka taas olivat täynnä arvotavaraa. Sattumaako??

On uhkailua on! Ei hengenmeno lähellä tietenkään, vaan tukevaisen edustaman lööppijulkisuuden alasampumisestahan tässä on kyse ja siinä mielessä osui täydelliseen kohteeseen. Samaa sarjaa kuin radio rockin, korpiryssien yms. ”laukaukset”. LISÄÄ! Saman saunan taakse tukinuijat, kalinaiset ja muut bb-tyrkyt ja mäntsäläläiset reservin majurit! UGH!

siis, jos mä menen pelaamaan jotain tietokonepeliä, ja ammun sielä jonkun toisen pelaajan, tai jonkun tietokonehahmon, ja postaan siitä videon youtubeen, niin onko se murhavideo/tappovideo? Kysynpähän vaan. Entä jos laitan siihen tietokoneukkoon jonkun nimilapun kiinni? Onko se sitten? HERÄTYSTÄ JO SAATANA?!?! Tässä ei ollu kyse mistään uhkailusta

Kyllä minuakin pelottaisi, jos jostain lehdestä soitettaisiin tyyliin: ”Hei. Youtubessa joku on uhannut tappaa sinut. Miltäs nyt tuntuu?”
Saattaisin heti olla sitä mieltä, että henkeäni on oikeasti uhattu ja on parempi tehdä rikosilmoitus.
Okei…
Joku on tehnyt Tukiaista uhkaavan, mutta omasta mielestään hassun videon nettiin ja sitten kuukautta myöhemmin Hymy ja muut mediat alkavat uhkailla Tukiaista sillä. Onko tämä nyt ihan oikein.

”UHKAUS, MIKÄ UHKAUS!”
Voitko selittää missä siinä videossa oli se uhkaus?

Kas kun viranomaisia ei kiinosta tuksun jatkuvasti varastetut laukut,korut ja vaatteet ja millä neiti elättää itsensä ja shoppailunsa ja ulkomaan matkat. Normaali Työtön Reino olisi jo syynissä ja pitkään ja kaivettaisi kaikki tarkkaan mutta eihän tuksua tutkita tai se uhkaa rikosilmoituksella. Naurettava akka.

Tuo hemmo tuubissa on ihan kultti! Voisko Hymy haastatella häntä edes tänne nettisivuille? Mahtikundi!

Typerää sakotetaan- Olen kanssasi samaa mieltä!

Toivon sydämestäni, että ko. videon tekijä joutuu vastuuseen. Kaikkien traagisten tekojen jälkeen ei luulisi kenelläkään tulevan mieleen postata vastaavanlaista ”vitsiä” nettiin!

Videon tekijä pölkylle vaan, miettiipähän seuraava valopää kaksi kertaa mitä nettiin laittaa oli kello mitä tahansa!

Vaikka Tukiaisesta ei pitäisikään (kuten lähes kukaan ei pidä) silti on älytöntä lähteä puolustelemaan tuota videota. Oli se sitten mistä tahaansa pelistä repäisty jne. Ollaan nähty ennenkin miten viattomilta näyttäneet uhkausvideot ovat sitten tapahtuneet ihan tosi elämässäkin. Ei Tukiainen voi tietää tekikö videon laatija sen vitsinä vai millä! Idioottimaista on edes lähteä tekemään tuollaista kun tietää, että taatusti nousee otsikoihin ja poliisi kiinnostuu ja varmasti Tukiainen itsekin. Kannatti varmaan ottaa typerä sakko tuon videon takia, varsinkin jos/kun oli vitsinä tehty. Ja huvittavinta on se, että videon tekijä joutuu vielä maksamaan itse Tukiaiselle. Ei ehkä ollut sen arvoista.

Aivan järkyttävää lukea näitä kommentteja. Eipä tarvitse ihmetellä miksi niin moni lapsi joutuu koulukiusatuksi, kun aikuisetkin on sitä mieltä että tämä Jossuun kohdistuva pilkka ja jopa uhkailu on vain harmitonta pilaa ja Jossu itse on siihen syypää.

Niinhän muuten koulukiusaajatin puolustelevat tekojaan:
a) uhrissa on jotain vikaa, (”se on läski, sillä on oudot vaatteet, se ärsytti”)
b) se oli vaan vitsi, oot ihan kalkkis ja huumorintajuton jos et ymmärrä.

Miksi teille on niin kovin vaikea ymmärtää että toisen ihmisen pilkkaaminen, kiusaaminen ja uhkailu on VÄÄRIN? Riippumatta siitä, onko pilkan kohde julkks tai vaikka pilkan kohteen persoona, tyyli yms.ei satu miellyttämään. Itse en saa ainakaan toisten ihmisten nimittelystä (esim. läskiksi, kuten niin monet näissä keskusteluissa ovat tehneet) mitään nautintoa tai tyydytystä! Mutta ilmeisesti jotkut, kuten esimerkiksi kommentin nro 33 nimimerki ttttt saa jotain omituista tyydytystä siitä että saa haukkua toista ihmistä anonymisti.

kauan jo miettiny että kellä sekopäällä sappi kiehahtaa tuksun takia…iteppä oot soppas keittäny ja eikö tän tuksun pitäny muuttaa ruotsin puolelle niin mitä h…vettiä se vielä varkaudessa tekee..ite oon ainaki jo niin kurkkua myöten täynnä tätä tukiaista..aivan sama mihin menee niin näkee sen pärstän jossai lehdessä.

Hauska video, heheh! Ja kyllähän tukiainenkin ihan hyvin itse tietää, ettei tuo mikään ”tappouhkaus” ollut. Ymmärtäisi vaan sen ettei kukaan pidä hänestä ja että hänen tulisi pikimmiten siirtyä pois julkisuudesta… Turha Tuksun on valittaa, kun hän on itse aiheuttanut tämän kaiken.

”Onneksi on vain yksi keikka.”
Lue: onneksi biisilistallani Turun-keikalla on vain yksi biisi.

Voi poika minkä teki….tässä ehtikin olla jo aika hiljaista, ja nyt Tuksun juna puksuttaa taas isoin otsikoin!

Se kuka ei tolle videolle naura, omaa vaaan paskan huumorintajun xD

Yhdyn kommenttiin #10. Tämä video on vain viittaus kyseiseen peliin, ja jolleivat kaikki ole vielä huomanneet, Tuksu näyttää aivan Fallout 3 pelin mutanteilta. Ruma haahka ottaa kaiken tosissaan. nyt jotain järkeä tähän turhaan syyttelyyn..

Aivan uskomaton juttu :DDD Oikeesti! Tää naurattaa vielä ensvuonnakin!

Kaikki jotka Tuksua eivät arvostele tai hänen persoonallaan pelleile, omaavat automaattisesti raskaita henkisiä ongelmia. Voi pyhä kaksinkertaisuus!

Suomen kieltä, siis suomea:

Varkauden-mökki. EI siis Varkauden mökki.

Eihän mökki ole Varkauden kaupungin omistama Varkauden mökki, vaan se on Tukiaisten omistama Varkauden-mökki. Heillä on myös Jollaksen-talo.

Älä meille ala Hymyn porukoille suomea opettamaan.

Suosittelen poliisia ottamaan numero 10 kommentoijan tiedot ylös. Voi olla tekijä itse.. Heheh.

Totuushan tässä on, ettei selittely auta. Nyt tuli Tuksulle vihdoinkin oikeutta. Ette te haaskat muutoin opi! Ruusunen kerran jo sai tyypit tuomiolle. Nyt saa Tuksu.

HUOM HUOM!

Olen Videon tekijä ja sanon että ei ole mitenkää tarkotus loukata. Idea tuli kahen aikaa yöllä. Että pahottelen ny suuresti

HAHAAHAH! 😀 NÄITÄ LISÄÄÄ! Monestakohan videoista se jaksais rikosilmotuksen tehä? ;D

Oletteko oikeesti sitä mieltä että tuollaisten videoiden teko on suotavaa?

SUURINOSA kommentoijista on sitä mieltä että on(?)

Kyllä tarvii ihmisellä olla pahoja ongelmia jos tuollaisia ajatuksia on päässä, puuttuu kenties aivot?

Itse en Tuksusta diggaa mutta silti en toivo hänelle mitään tuollaista! Ihminen sekin on niinkuin mekin!

Nyt kerrankin tehdään oikeasta jutusta rikosilmoitus ja laitetaan ihmiset vastuuseen!! videon tekijä luultavasti 15v teini joka kuvittelee että hän saa tehdä mitä haluaa!(?) mutta vielä aikuiset ihmisetkin vielä ”kannustaa” (?)

HUH HUH!

Joku raja nyt siihen kauhisteluun. Tunnen velvollisuudekseni selvittää tätä hieman, näkien kaiken paskan mitä te heittelette kyseisen videon tehneen tyypin suuntaan.

Videossa viitataan aikaisemmin tapahtuneeseen, jossa Tuksua yritettiin, valitettavasti epäonnistuneesti, heittää pullolla. Tämä oli ihan helvetin paljon vakavammin otettava tappouhkaus muuten.

Tämä kaveri yksinkertaisesti otti em. videon ja muokkasi siihen päälle suosikkivideopelistään Fallout 3:sta tutun V.A.T.S. (Vault-Tec Assisted Targeting System, http://en.wikipedia.org/wiki/Vault-Tec_Assisted_Targeting_System#V.A.T.S.) -tähtäysjärjestelmän, joka kyseisessä pelissä voi avittaa pelaajaa osumaan kohteeseensa, mutta ei tietenkään ole täysin tarkka. Sanomattakin on selvää että se harmittaa, kun laukaus menee ohi. Samoin useita suomalaisia harmitti kun pullo meni ohi Tuksun söpöstä päästä.

Video on VITSI. Siinä ei ole mitään uhkaavaa ja panen pääni pantiksi että sitä ei todellakaan ole tehty tosissaan. Nyt jumalauta oikeesti joku järki tähän touhuun ja jättäkää kaveriparka rauhaan jos ette pitäneet videota huvittavana.

Kaikki jotka Tuksua arvostelevat tai hänen persoonallaan pelleilevät, omaavat automaattisesti raskaita henkisiä ongelmia. Voi pyhä yksinkertaisuus!

Onko Tukki itse kirjoittanut tuon jutun, aivan kuin kaksi marjaa käsialoiltaan nämä ”Varkauden-mökit”?

Noh noh Hymy,Näätälandian Sanomat kertoi tuon ”uutisen” jo eilen.
Kunnia sille kelle kunnia kuuluu.

Ny pojat vähän varoisin noitten kommenttien kanssa. Mentiinhän tossa nyt selkeesti yli.

No huh huh. Kyllä revitään otsikoita hauskasta Fallout 3-peliin liittyvästä videosta.

Millähän perusteella Tuksu meinaa tästä rikosilmoituksen tehdä?

Oma kommentti