Hymy toteutti kuolemansairaan Annen viimeisen toiveen: ”Tapasin idolini!”

Hannele Lauri, Anne BienekHymy-lehti toteutti kuolemansairaan Anne Bienekin viimeisen toiveen. Hän on aina ihaillut näyttelijätär Hannele Lauria, joten niinpä Hymy yllätti Annen kesken päivärutiiniensa: veimme Annen kaupungin keskustassa olevaan ravintolaan, jonka pöydässä suosikkinäyttelijä jo odottelikin.

Hymyn elokuun numerosta voit lukea Annen järkyttävästä elämänkohtalosta. Hän hakeutui kotimaassaan Espanjassa sairaalaan, josta sai pahimman mahdollisen diagnoosin. Elinaikaa olisi jäljellä vain muutamia viikkoja, korkeintaan kuukausia.

Nyt Anne on palannut synnyinmaahansa Suomeen, jossa hänen tilansa heikentyy koko ajan. Aivosairauden vuoksi häneltä lähti hetkeksi jopa näkö molemmista silmistä muutamaksi tunniksi. Oireet pelottavat, mutta Anne ei halua antaa periksi.

Koskettava haastattelu elokuun lehdessä!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anne Bienek, Hannele Lauri

Kommentit

minusta on ihan kiva että hannele lauri teki tämmöisen tempun, jos minulla olisi vastaavanlainen tilanne, ( luojan kiitos että olen suht koht terve, voimia vaan kovasti annelle)niin minä haluaisin uuno turhapuron , hän on ollut minun idoli vuosikaudet, tämmöinen antaa voimaa ihmiselle, joka tietää että aika on vähissä, olen itse menettänyt äitini vast äskettäin , ja kaikki tuki on todella tarpeen, mitä se haittaa vaikka lehessä onkin , inhimillisyyttä inhimillisyyttä, pyydän , pitääkö kaikessa nähdä pahaa,

Älä Anne anna periks–Sait varmaan voimaa, Hannele Laurilta..

Oma kommentti