Hymy tutki: Näin törkeästi tienaavat ay-pomot itse!

työTammikuun Hymy kertoo, että duunarin asialla toden totta ollaan johtajan palkalla. Paljastamme ay-pomojen muhkeat vuositulot, autot ja muut edut, kuten esimerkiksi turvaratkaisut vaalitappion jälkeen.

Parhaimmillaan pienipalkkaisen ylin edusmies tienaa 212 5000 euroa! Tämän kunnian saa Akavan puheenjohtaja Sture Fjäder. Summassa mukanaon myös luontaisedut.

Tehyn eli Terveydenhuoltoalan ammattijärjestön puheenjohtaja Jaana Laitinen-Pesola hakkaa tauluun 133 224 euron tulot. Metallin Riku Aalto taas tienaa 158 065 euroa vuodessa. Hänellä työsuhde liittoon jatkuu, jos häntä ei valittaisi uudelleen.

Lue paljastukset tammikuun Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: ay-liike, Ay-pomot, palkat, Jaana Latinen-Pesola, Sture Fjäder, Riku Aalto

Kommentit

Miettiä kannattaa onko oikein että 13172.09 € maksetaan kuukausittain Metallin puheenjohtajalle, metalliduunarin keskipalkka kuukaudessa 2800.00-3200.00€.
Mitä ollaan saatu tuolla reilulla 13000€/kk onko meitä kuunneltu? Viimeisin lakko oli pelkkä profiilinnosto puheenjotajalle…nämä korotukset olisi saatu neuvottelemallakin samoin muut asiakysymykset. Sama peli on jatkunut viimeiset 15 vuotta…

Ay-eläkeläisenä hekottelen: tuskinpa kaikkea on saatu selville. Päivääkään en vaihtaisi pois, enkä varsinkaan öitä.

*persiissä

Ja muita kirjotusvirheitä en korjaa!

Tul välleen tu kommentti moneen kertaan. Na se ei ole miu vika – vaan kokoomuksen salaliiton( VITSI) Ka osovaa joku sen ylimääräsen poies siittä ottoa . JOS on tarvis. kas ko kertaus on opin äiti!

TYÖLÄISET PERKELE, MET TARVITSAMMA O -I- K-E- A- N puolestapuhujan.

ja muten, se si oe Persut!
Missä se on niittebkin apu?
Niituen omassa aesiissä!
PYH!

Nih,jotta tavallinen siwan kassankin pitäisi saada samat palkat.Nih…kyllä nyt kansaa riistetään.

Oma kommentti