Hymyn suuri kansanedustajien ulosottoselvitys: Timo Soinin tapaus!

Timo SoiniKesäkuun Hymy räjäyttää velkapommin. Kävimme läpi kaikkien 200 kansanedustajan velat ulosottomiehelle. Peräti 7 prosentilta kansanedustajista löytyy ulosottorekisteri. Demareitten Tuula Peltonen on jättänyt piikkiin satojen eurojen kauneudenhoitokulunsakin.

Myös perussuomalaisten nokkaniilo Timo Soini löytyy ulosottomiehen listalta. Kyse on 11.5.2010 – 8.6.2010 vireillä olleesta 1745 euron TEL-vakuutusmaksusta.

Julkisuudessa asiaa on selitelty Soinista riippumattomalla kömmähdyksellä, ja ulosottomies onkin peruuttanut saatavan aivan mukisematta. Ikävä kyllä, ja Soinin harmiksi, rekisteri on armoton. Asia näkyy rekisterissä kaksi vuotta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Timo Soini, ulosotto, Tuula Peltonen

Kommentit

Juuri niin, Kyseistä Tel-maksua ei ole ollut vuosiin, onko toimittaja vai ulosottomies ajastaan jäljessä..

Mä voisin kertoo yhtä sun toista yhdestä valtiovarainministeristä mutta en alennu moiseen.

ÄÄÄÄlkää lopettako hymy lehteä ei sa…ta.a ops tuli paha sana jatkakee ja kovasti netti lehti isommaksi ja antoisemmaksi niin hyvää tulee

Minä ainakin, ja pitkään. Ja tutkimusten mukaan lehti ei katoa vielä kahdessakaan sukupolvessa.

Sinulle ”minä” tiedoksi, että lehtihän on verraton väline, oikein käyttäjäystävällinen kapistus. Minä luen lehteä ammeessa – ja hyps – sehän tippui veteen. Mutta kuivatus vain ja taas luetaan. Miten sun tablettitietokoneelle kävi, menikö 500 euroa hukkaan ja vesipisarat tuhosivat sen? 🙂 MUAHA.

Lehti on kompakti väline. Se on kivan tuoksuva, kahiseva ja siinä näet yhdellä silmäyksellä sängyssä lukiessasi kaiken. Tätä ei voi bittimaailma korvata.

LUE: LEHTI EI KATOA MIHINKÄÄN. SINÄ KATOAT.

Kuka normaali ihminen vielä 2000-luvulla ihan oikeest tilaa lehtiä!?

Ei kannata provosoitua hymy on hyvä lehti mutta tänne kirjottaa aika pitkälti 15.vuotiaat ja työttömät luuserit. Hymyllähän on 400 000 lukiaa joten hyvin sillä menee.

Hyvät lukijat, teillä on joko psykologille asiaa turhautumienne kanssa tai ette osaa lukea.

Hymy on taas tehnyt tutkivan journalismin HELMEN. Luin jutun lehdestä. Selvitettiin kaikkien kansanedustajien rästit – tämähän oli vain soini-kuriositeetti, täysin asiallinen.

Teistäkö on kuranjournalismia se KAIKKEIN PYHIN eli VALLAN VAHTIKOIRANA toimiminen.

Teistäkö on oikein että kansanedustajina istuu ihmisiä, jotka jättävät veronsa ja muut maksunsa maksamatta – ne maksut joita eduskuntalaitos itse säätää.

Nyt on pakko kirota. VITTU MÄ HÄPEÄN SUOMALAISIA TYPERIÄ NETTILUKIJOITA, TEITÄ YLLE KIRJOITTAVIA.

Hymy, olet paras lehti ikinä , kiitos!

Kokoomus maksaa kaikille muille medioille paitsi Aamulehdelle kirjoitteluista ja gallupeista.

Hymy lehti voisi tehdä samankaltaista tutkivaa journalismia myös muiden puolueiden edustajien (esim. Kokoomus..) osalta.

*itkunsekaista naurua*
Lopettakaa nyt tämä lehti jo. Tätäkään uutista en olisi lukenut, ellei ampparit olisi linkannut tänne. Ostaako joku muka vielä tätä lehteä, vai onko koko homma mitä kieroimpien puhelinmyyjien varassa, jotka kusettavat tilauksia vanhuksille?

Hymy… mä en tiedä pitäiskö näille ”uutisille” itkeä, nauraa vai ihan vaan norata…

Siinähän lukee, että ulosottomiehen virhe. Opetelkaa lukemaan

Rötösherra Soini!

Valtavat tulot ja jättää vajaan parin tonnin laskut maksamatta.

Oma kommentti