Hymytyttö taisteli voittajaksi surun keskellä!

Anniina MakkonenSeksikäs Hymytyttömme Anniina Makkonen, 18, on istunut vallan kahvassa jo pari viikkoa. Kesäkuun Hymy-lehti haastatteli sädehtivää ja luonnollista kaunotarta varmistuakseen, että tämä todella oli tuomariston yksimielisen päätöksen väärti; luonnollinen, avoin ja ennen muuta erittäin kypsä ikäisekseen.

Sinua kehuttiin harvinaisen kypsäksi?

-Kiitos, olen iloinen, jos kuulen tuollaista. Olen nähnyt elämässäni kaikenlaista, ehkäpä se on opettanut. Olen aina liikkunut hieman vanhempien seurassa ja tullut heidän kanssaan toimeen. Veljeni on minua kymmenen vuotta vanhempi, Anniina juttelee Hymyssä.

-Äidiltäni leikattiin ruokatorven syöpä hiljattain, siksi hän ei päässyt kannustamaan minua finaaliin. Olen voitostani siksikin onnellinen, että se on tuonut iloa arkeen – myös äitini elämään.

Onko sinulla lainkaan huonoja puolia?

-Olen ehkä liiankin empaattinen, kuuntelen muita ja saatan jäädä murehtimaan toisten ongelmia liikaa.

Kessu/kossu?

-En polta. Baareissa käyn yleensä tanssimassa. Kärvätsalo-go-gota en ota koskaan.

Lisää Anniinan ajatuksia ja kuvia kaunottaresta Hymy-lehdessä!

Katso video voittajasta ja kilpailusta:

https://hymy.fi/kuvat-ja-videot/videot/hymytyttoristeily-2009

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymytyttö, Anniina Makkonen

Kommentit

ihmettelin vaan tota kessu/kossu kohdan vastausta, koska olen nähnyt kyseisen tytön kyllä sauhuttelevan ihan kuin muutkin tupakoitsijat ja nähnyt siellä baareissa muutakin kuin ” tanssivan”. Taitaa olla aika kaksnaamanen hymytyttö.

tuksut, hennat ym emakot vois väistyä ja tilalle tulla näitä oikeesti kauniita tyttöjä kuin tää Anniina! mmh, pusi pusi, kaunokainen!

Ja taas näitä ”kun mua kiusattiin, serkunkaimalla oli kai ihottuma joskus, tädilläni oli kaihi”-höpötyksiä. Säälikää, säälikää!

Mitä tollo-Panuun tulee, niin ehkei kuitenkaan kirjoitusvirhettä netissä kutsuta painovirheeksi? Tai, no, ehkäpä tollopanulandiassa?

No toihan on painovirhe, tollot. Keltaisen lehdistön edustajat tienaavat noin 70 000 euroa vuodessa per toimittaja, kun tavisuutistoimittaja vain 30-35 000 euroa. Kyllä siinä pitää sensaatiotoimittajalla sivistystä ollakin.

vähän fiksumpi tyttö, kun se yksi finalisti ”voisin ottaa silarit jos joku sponssais c-kuppi olis kiva” nätti tyttö ei missään nimessä tarvi pallotissejä!

Se on LÄRVÄTSALO-GO-GO. Taas jutun kirjoittajalla mennyt ohi yleissivistyksen, kuten yleensä näillä ”jellou-lehdistön” huonosti koulutetuilla.

Oma kommentti