Hymytyttöjä haetaan seuraavaksi Vantaalla, Hämeenlinnassa ja Imatralla – osallistu!

Uusi Hymytyttö kruunataan toukokuussa. Nyt on haku päällä! Oletko sinä 18-24-vuotias katseenkestävä ja fiksu neitokainen, tiedätkö sellaisen, onko tyttöystäväsi sellainen! Nyt joukolla mukaan!

Hymytyttö-skaballa on pitkät perinteet ja siitä on ponkaistu niin suomalaiseen kuin ulkomaiseenkin missimenestykseen. Moni Miss Suomi -finalisti on päätynyt kisaan Hymytyttö-kilpailun kautta. Onpa Hymytyttöjä nähty myös ulkomaisissa kauneuskisoissa, kuten Best Model Of The Worldissa.

Mitä etsimme? Luonnonkaunista, aitoa tyttöä. Enemmän eloveenaa kuin silikonisaaraa. Enemmän sisäistä kauneutta kuin vain ulkoista hohtoa.

Pituusrajaa ei ole. Ikäraja on missikilpailuista tuttu 18-24 vuotta. Voit osallistua lähettämällä tietosi ja kuvasi, mutta tänä vuonna järjestämme myös live-osakarsintakilpailuja. Sellainen nähtiin jo Powerparkissa, Härmässä. Nyt sellaisia on luvassa Vantaan upeaan Shamrock-ravintolaan, Hämeenlinnan Sirkukseen sekä Imatran legendaariseen Osmos Cosmos -baariin. Näistä kilpailuista kustakin on yhdelle varma pääsy finaaliin.

Lue täältä lisää!

Kuvassa hallitseva Hymytyttömme Berit-Anne Juuso.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymytyttö, Berit-Anne Juuso

Kommentit

Oma kommentti