Idols-Johanna laihtui 15 kg ja otti silikonit!

Johanna HämäläinenIdolsin viime tuotantokaudelta tuttu Johanna Hämäläinen, 25, on kokenut shokkimuutoksen. Hän on laihtunut 15 kiloa ja ottanut itselleen silikoni-implantit.

Nyt hän poseeraa Hymy-lehden huikaisevissa goottiaiheisissa kuvissa rohkeasti yläosattomissa! Katso kuvat ja lue Johannan haastattelu lokakuun Hymystä. Alla esimakua jutusta:

Oliko painonpudotus syy rintaleikkaukseen?
– Tavallaan, sillä laihduttuani 15 kiloa rinnoistani tuli kärpäslätkät. Se vaikutti muutenkin kolhuja saaneeseen itsetuntooni.

Sinulla on nyt siis silikonit?
– Toisessa rinnassa 4,1 desiä ja toisessa 4,6. Rintojeni eriparisuutta korjattiin samalla. Leikkaus pelotti ja mietin sitä pitkän aikaa. Peilailin itseäni ja kysyin yhdeltä ystävältäni neuvoa. Ystäväni vei minut Tiina Jylhän juttusille. Asia ei todellakaan ollut mikään hetkellinen päähänpisto.

Miten läheisesi ovat suhtautuneet uusiin rintoihisi?
– Kaikki eivät edes tiedä leikkauksesta. Ne, joille olen kertonut, ovat suhtautuneet positiivisesti. Tosin äiti on ollut lievästi kateellinen ja pikkuveli puhuu aina rinnoilleni. En välitä yhtään, mitä mieltä muut ovat. Tein tämän täysin itseni takia.

Lue loput lokakuun Hymystä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Idols, Johanna Hämäläinen, silikonit, Tiina Jylhä

Kommentit

tämmöset roskalehdet pitäisi polttaa maan tasalle en tilaa kun on munki poistettu viestejä.

ymmärrän johannan implantit täysin, ja kauniita oli kuvat, mutta miksi lehteen? miksi hakea ylimääräistä julkisuutta silikonien avulla? hämmästyttää!

Johanna oli mun mielestä paras viime kauden idoli-kokelaista ja oisin toivonut hänen voittavan. Ja noista kuvista, kauniita kuvia todella kauniista naisesta.

Johannan kuvat olivat tyylikkäimpiä mitä Hymyssä on pitkään aikaan ollut. Todellista taidetta. Ei todellakaan mitään shaissea.

en mää ainakaan muista tällästä idolsia. se on hyvä kun naiset laittaa isommat rinnat ja läskiä pois. siis vaikkei osais laulaakaan..

Kehottaisin juupa -nimimerkillä kirjoittavaa tarkistamaan tekstinsä ennen sen lähettämistä, taitaakin kyseessä olla todella lyhytjänteinen teini, ainakin smiley-osastosta päätellen!

Niin, se on netissä helppo haukkua muita anonyymisti…

Jaa, eli Johannaa palkkaavat viestit on OK, mutta Hymy-lehteä arvostelevat viestit poistetaan.

Edelleenkin olen sitä mieltä, että tämän asian uutisointi tällä ajankohdalla on erittäin mautonta ja noloa.

ketä uskoo ja ketä ei…naurettavuuksiin menee!! turha julkkis TUKIAS osastoa! sattukin vielä sama etu nimi ;DDD

Joo, eiköhän ihmisiä kiusata muutenkin jo ihan tarpeeksi. Netissä vielä enemmän haukutaan muita. Ei se ole kenenkään etu.

miettikää ihmiset ennen kun alatte arvostelemaan johannaa! johanna on aivan ihana ihminen, tosiaan juttu tehtiin ennen johannan raiskausta.

Tämä oli juuri se juttu jonka johanna joutui perumaan raiskauksen ilmi tultua.. ja sopimukset hymy-lehden kanssa on pidettävä ellei ole kykeneväinen maksamaan 10 000 euroa sopimus rikkomusesta.. tämä haastis tehtiin jo kesällä ennen kuin mitään traagista oli tapahtunut… että silleen antaakaa johannan olla rauhassa… tiedän että hän on itkenyt asian myötä useamminkin kun kerran..koska pelkäsi juuri tälläistä vastaan ottoa lukijoilta

^ Juuri näin! Luin äsken hänen tilistystään Iltalehden sivuilta ja säälin häntä. No, silikonitissit ja niiden näyttäminen Hymyssä auttavat varmasti saamaan sen rohkeuden tutustua miehiin! OMG!

Hän tilittää raiskauskohusta tänä päivän Iltalehdessä ja nyt Hymyssä näyttää tissit.

Eikö tämä Johanna ole juuri se Idols-tähti joka raiskattiin? Toivottavasti olet selviytynyt koettelemuksista. Pitääkin lähteä ostamaan Hymy.

Oma kommentti