Idols-tähti vaipui epätoivoon: ”Levy-yhtiö ei vastaa ja olen Ilkka Jääskeläisenkin alapuolella!”

Kristian MeurmanVahvaääninen miesidoli Kristian Meurman itkee nettisivuillaan vaipuvansa lähes epätoivoon, kun AXR-levy-yhtiö ei vastaa sähköposteihin ja Sony Music irtisanoi muutaman vuoden jatkuneen sopimuksen.

-Tuntuu että viime vuonna olin vielä samalla viivalla Jani Wickholmin kanssa (joka tekee mielettömän hyvää matskua ja painaa duunia kuin pieni orava). Nyt olen jossain Ilkka Jääskeläisen alapuolella, Kride suree.

Mies tuntuu pettyneen tilanteeseen, mutta jaksaa silti vitsailla siitä. Hän uhkaa laittaa pillit pussiin ja muuttaa ulkomaille, ellei onni ala pikku hiljaa kääntyä.

-Nyt olisi myytävänä kohtuullisen vähän käytetty artisti. Kusipää, kämmäri ja lahjaton joidenkin mielestä. Koskettava ja lahjakas toisten mielestä. Ja jos minua ei tässä maassa osteta, myyn itseni ulkomaille – eipähän tarvitse enää tänne veroja maksaa! Kristian röyhistelee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Idols, Ilkka Jääskeläinen, Jani Wickholm, Kristian Meurman

Kommentit

ihan selvä tapaus
pillerit loppu
toisia nälvimään hoppu
toivottavasti mielisairaudet ei periydy?

Tuo Ilkka Jääskeläistä koskeva kommentti oli asianton. Jääskeläisellä on kuitenkin monenlaisia töitä, toisin kuin eräillä.

SUSI JO SYNTYESSÄÄN APUA TARVITSEE ETTEI JOUDU TUKSUNTEILLE

Meurmann on loistava laulaja. Sääli jos levy-yhtiöt päästävät moisen menemään.
Tsemiä Kride!

Muuta ihmessä sinne ulkomaille sillä kukaan muu ei jää kaipaamaan kun ulosotto mies perheineen.

te meurmania haukkuvat.te ette ymmärrä musiikista mitään looserit tavis tuulipuku karaoke
epävireessä hoilaajat

Huonompi kuin Petri Jääskeläinen? Onpa sällillä otsaa….

Oisko joku tilinumero mihin vois heittää fyrkkaa että pääsis ”Kride” mahdollisimman pian lähtemään?

AI MITÄ, AI HÄH?!?

eeeeku varmaa joku hesalaine..

Kristian voisi ruveta laulamaan ruotsiksi ja hakea elatusta finlandsfölken säätiöiltä ”hyötyruotsin” edistämisestä Suomessa. Tuosta samasta apurahasta ja muista etuuksuuksista nauttivat lukuista poliitikot nykyisinkin.

Ovat tuoneet vain negatiivista ilmapiiriä ja aiheuttavat nuorten mielenterveydelle vahinkoa.Tavikset luulevat olevansa jotain.

Ota ruattin kansalaisuus ja muuta Kööppenhamminaan,niin eiköhän se helepota.

Muistan hyvin kun Neurman esitti ”oma tekemänsä kappaleen” jossakin ohjelmassa. Sen jälkeen ymmärsi, ettei ainakaan sen tasoiselle musiikille ja sanoituksille ole Suomessa käyttöä.

Nonii jantiterit ja muut lapsenmieliset. Kattokaa itteänne peilistä ennenku tääl maailman epäitoivoisimmalla sivulla kommentoitte. En oo sen parempi itekkään, mut annetaan pojan laulaa.

miksi nämä suomenmaan mitättömimmät luuserilaulajat vielä vinkuvat miksi ei tuu menestystä!? voi vttu, ihan oikeasti, katso itseäsi peilistä, mieti mikä persoona olet, kuuntele lauluääntäsi. Miksi voit luulla että kukaan haluaisi enää kuunnella tai katsella sinua?!?!?!?!?!?!? häviä nyt jo ikuisiksi ajoiksi julkisuudesta!!!!

olit vain tähdenlento! mutta eiköhän ne ulkomailla pärjää ihan omillaan!!!

Voi miten lapsellinen olet….
Sinulla ei ole erityisen hyvä tai persoonallinen ääni. Et ole kiinnostava ihminen. Et ole kovin hyvännäköinen. Sinulla ei ole karismaa. Mitä hitto joku levy-yhtiö sinua pitäisi listoillaan?? Ja vielä luulet että joku ottaisi sinut ULKOMAILLA suojiinsa, siis tosi säälittävää…..

Kyllä Suomessa on huumorintajutonta porukkaa. Onnea sinulle minkä tien valitsetkin, hienosti
laulat!

..niin ja ei se ulkomaille muuttaminen auta, sama vastaus paikallisilta levy-yhtiöiltä. Et omaa minkäänlaista karismaa olet yhtä kiinnostava kuin Johanna Tukiainen…eli aivan täysi nolla, zero eli 0.

Ei taida poika tajuta viestiä minkä nämä levy-yhtiöt koittavat hälle viestittää…eli ”You suck” !

Samaan kastiin kuuluu kuin Tuksukin, olin jo onnellisesti kerennyt unohtaa koko mitäänsanomattomuuden. Ala vaikka roskakuskiks.

Rikkaan suvun musta lammas, itseriittoinen linssilude. Musiikilliset lahjat pyöreä 0, kansan inhokki. Yritti aikoinaan rahastaa jokaisen mediassa tunnetun ihmisen kuolemalla tarjoamalla haastatteluja ja kommentteja.
Hyvää matkaa, muttais vaikka indokiinaan…

keskinkertaisia tyrkkyhippejä on jo, keksi jotain omaperäisempää

Näytät takkuiselta oravalta, laulat keskinkertaisesti, esiintymisesi antaa sinusta aran, pälyilevän, epävarman kuvan, vaikuttaa kuin et edes nauttisi lavallaolosta. Miksi sinun keikoillesi siis pitäisi kenenkään vääntäytyä, kun todella ammattitaitoisia synnynnäisiä lahjakkuuksia, jotka antavat julkisuudessa merkityksellisiä, kantaaottavia lausuntoja ja huomuioivat yleisönsä lämpimästi, on tarjolla?

Kaikilla ei ole tarvittavaa karismaa. Kaikissa ei ole ”sitä jotakin”. Niin se vain on. Eivät siinä ulkomaille muuttamiset auta.

Ei ollut Kari-Tapion hautajaisistakaan vetoapua julkisuudessa.

Nyt on se elostelu loppu ja ne 15 minuuttia käytetty. Menet vaikka ihan oikeisiin töihin niin kuin oikeat ihmiset.

Olennaista on että ei tarvitse enää katsella naamaasi. Levy-yhtiöistäkin näköjään löytyy joitain fiksuja ihmisiä.

Hanki tosiaan joku oikea ammatti. Ei Suomessa pärjää musiikilla, kuin kahden käden sormilla laskettavat artistit.
Vaikka mun mielestä laulat ihan hyvin, niin sul on vielä toooodella pitkä matka päästä niiden eturivin artistien joukkoon, jotka pystyvät elättämään itsensä musiikilla.

Etunasi on se, että viimevuosina harmittavan suuri osa noista eturivin artisteista on poistunut joukostamme.

Siispä… Toisen kuolema, toisen leipä.

Ei sen maineen ja kunnian pidä helpolla tullakkaan.
Ylä- ja alamäkiä tulee ihan vuorenvarmasti jatkossa vielä lisää.

Onnea ja menestystä kuitenkin.

Eikös Kristianilla ole niitä kesken jääneitä ja aloitettuja opintojakin? Miksei hoida edes yhtä loppuun ja hanki oikeaa ammattia noiden haahuilemisten sijaan? Kyllä se vaan vallitsee kysynnän ja tarjonnan laki kylmästi bisnesmaailmassa. Tässä ensimmäinen vinkki kauppatieteiden yo:lle.

kukas toi ny on? en oo kuulukkaan. ei taida tulla siis ikäväkään…

kaikkimullehetinyt?

tee omakustannekeikkaa kymmenen vuotta ja sitten näet onko sinusta mihinkään….ÖÖÖÖÖÖ!!!

Meurman pummii röökii sossun ulkopuolella ja huutaa: -Ettekste tiiä kuka mä oon?

Tää on näitä turhanpäiväsiä Idolsin esiintuomia karaoke-miehiä tämäki. Meni maku koko formaattiin jo ekan kauden jälkeen, kun tämmösiä kitisijöitä se ohjelma vaan tuo julkisuuteen. Menis tuoki vaikka oikeisiin töihin.

Sinulle ei yksinkertaisesti ole kysyntää täällä.

Muuta Thaimaahan. Se on nyt poppia. Se on sitä paitsi sen verran kaukanakin, että kitinäsi ei kuulu tänne saakka.

Jos vaan laittasit pillit pussiin ja alkaisit sairaanhoitajaksi. Niitä tarvii aina.

Oma kommentti