Ihana Elina Tervo paljasti salaisuuksiaan: ”En tosiaan halua olla neutraali vaan naisellinen”

Nettimatkaohjelmaa vetävä maailmanmatkaaja Elina Tervo on joutunut matkoillaan kiperiin tilanteisiin, tullut huumatuksi, ahdistelluksi ja jopa kidnapatuksi. Hän kertoo kaiken nyt painetussa Hymyssä Juhamatti Niemisen kirjoittamassa ”revolverityyppisessä kysymys-vastaus -haastattelussa”.

Tässä hieman paljasteluja Elinasta:

Netissä ihmetellään, mitä sinä oikein teet työksesi?

Netissä sitä mun työtä teen eli markkinointia, ja nämä kyselijät sitä joka päivä katsoo. Firmat maksavat minulle mainoskuvista ja mainonnasta. Se ei todellakaan ole mitään helppoa ja on todella kuluttavaa hommaa olla jatkuvasti innovatiivinen, myyvä ja kekseliäs. Olen mainostoimisto, malli, matkanjärjestäjä, koordinaattori, kuvausjärjestelijä, ohjaaja, myyjä ja tuotantoyhtiö yhdessä päässä.

Yksin maailmalla reissaava nainen on vieläkin kummajainen?

Varmaan siksi, että tämä maailma on oikeasti aika vaarallinen paikka ja moni ei uskalla edes pimeällä yksin kävellä omassa kotikaupungissaan. Mä meen ympäri maailmaa yksin. Se on ihmisistä pelottava ajatus.

Ikävintä palautetta mitä olet saanut?

Yrityksiltä joskus tulee epäasiallista palautetta mun naisellisuudesta. Pitäisi kuulemma olla neutraalimpi. Mä en missään nimessä halua. Naisen asema ei muutu, jos me ei saada olla just sellaisia kuin halutaan.

Parasta palautetta?

Saan ihanaa palautetta päivittäin siitä, että inspiroin ihmisiä uskaltamaan hypätä pois oravanpyörästä tai vaan lähteä rohkeasti kohti omia juttuja. Silloin ajattelen että mun työ on tehty ja ajattelen et tällä mun työllä on oikeasti tosi iso merkitys monelle ihmiselle.

Mikä on erikoisin yhteistyöehdotus?

Tosi huonoja tulee koko ajan. Esimerkiksi, että ”hei lähetän sulle tän tavaran, niin laitatko siitä kuvia sun instaan”. Ööö… en. Miks laittaisin?

Lue Elinan kuumimmat paljastukset ja tarinat Hymystä, lehdestä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Elina Tervo

Kommentit

Oma kommentti