IL: BB-Inka lopetti koulun ja keskittyy…mihin?

Inka TuominenIltalehden nettivideolla esiintyvä BB:stä tuttu Inka Tuominen kertoo lopettaneensa lähihoitajaopiskelunsa. Samaisella Iltalehden videolla mimmi kertoo lähitulevaisuudessa keskittyvänsä vain aurinkoon ja bilettämiseen. Töiden aika on joskus hamassa tulevaisuudessa.

Inka on ollut kohujulkisuudessa BB:n jälkeen hankkimalla silikonit, esittelemällä ne Hymy-lehden alastonkuvissa ja myymällä itse ottamiaan alastonkuviaan netissä viiden euron hintaan.

Iltalehden video tuolla:

http://www.iltalehti.fi/nettitv/?30935033

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen

Kommentit

on se tytöllä lystiä ku kymmenen vuoen päästä naama rypyillä auringosta yms.. siinä sitä sitte mietitiään mitä tekee

Äly hoi älä jätä..
Tämmösille loisille jos ei opiskelu/työt maita, niin mitään tukia ei yhteiskunnan tarvitse ainakaan maksaa!

Näin on…me jotka paiskitaan perse hiessä työtä ja maksetaan veroja elätetään tällaisia laiskoja luusereita. Tällaisista loisista tulee päästä eroon ja äkkiä. Kaikki Inkat, Tukiaiset, Aitolehdet ja BB-Antita ja Hennat..saunan taakse vaan. Hankkikaa koulutus ja työ…nostakaa perseenne soffalta yhteiskunnan elätit.

Juuri näin, tämä friidu onkin enemmän sekaisin kun luulinkaan. No hor…u keskittyy nyt siis aurinkoon, bilettämiseen…ja hups loppujen lopuksi pääsee ravintolaan tiskariksi tai sivan kassalle

Miksi tästä tulee mieleen ne ”väitteet” että joku olisi tarjonnut seksiä rahasta?

Jätetään koulut vaan kesken ja kohta Inka voikin sitten keskittyä myymään myös…

Olis kannattanut lopettaa ne opinnot jo huomattavasti aikasemmin ja alottaa bilettäminen vuosia sitten. Huomenna tulee maailmanloppu ja bilettäminen vaikeutuu, eikä opinnot kannata.

Hyvä meininki! Eikös BB-taloon menijät ole lähinnä niitä jotka ovat päässeet koulunsa läpi armosta eivätkä ansioista?

Tutkinnot ja kuukausipalkat on luusereille. Aurinko, bailaaminen ja omien alastonkuvien myynti vitosella on ihan parasta.

Oma kommentti