IL: Johanna Tukiainen sai munan kasvoilleen!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen keikka imatralaisessa ravintolassa keskeytyi viikonloppuna siihen, että joku mätkäisi Tuksua munalla naamaan. Häirikön viskaama kananmuna hajosi ja keltuainen valui myös Tukiaisen takille. Asiasta uutisoi ensinnä Iltalehti.

Iltalehden mukaan keikka keskeytettiin ja Tukiainen vaati häirikön poistamista, mihin suostuttiinkin.

Johannan mukaan hänen luksusmatkansa Karibialle mitä ilmeisemmin aiheutti munamiehessä kateutta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

eiks oo mitää kuvii siitä missää tai videoo?

Otsikosta päätellen Tuksulla on siis ollut jälleen jotain ihanaa päällään.

Mua naurattaa!johanna tukiainen sai munan kasvoille!Johanna hyvää pääsiäistä sulle ja nauretaan kansankanssa kilpaa. heippa.

Eikö Johanna olekaan Luojan luoma? Uskoville opetetaan että ihmisen ulkonäkö tulee Jumalalta, siksi sitä ei pidä ihmisen itse parannella, vaan jokainen on sellainen, jollaiseksi Jumala on hänet luonut. Siksi ei saa meikata tai käyttää läpikorvan koruja tai laittaa permanentteja hiuksiin.

Olet jo loppuun kulutettu vanha haahkaja,häviä ötökkä huss…

Suosittelen kaikille jotka menee Tuksun keikkaa katsomaan,ottakaa munia mukaan,ovat nyt pääsiäisen alla tarjouksessakin,ja eikun munaa naamaan,josko älyis häipyä julkisuudesta,toinen vaihtoehto,laitetaan Tukiainen johonkin näistä kriisimaista,jotka tarviivt tukiaisia,ja sovitaan,ETTEI VARMASTI TARVITSE PALAUTTAA!

Ei se Pore oo mikään luksuspaikka. Olikohan Jouhannan 550 egee (oikeesti alle 50) maksanut takki löytynyt Karibialta? Kateuskorttia turha pelata, se on passé. Eikä kukaan kadehdi 30-kymppistä prinsessaa, joka pääsi naimisiin vain koska joku lehti maksoi homman. On pahoinpitelyä, rattijuoppoutta, väkivaltaisuutta, ulosottovelkoja, selvää valehtelua (Seiskapäivään blogissa totuus vaihtuu mielialan mukaan), jopa lähes harhaisuutta (joku muka yritti murhata hänet sairaalassa, miten sekin asia on edennyt, ei syytettä?). Setti käsittänee edelleen kolme hittibiisiään?

Tukiainen sai munan naamalle !Hehhhee ,taisi piilarit olla himassa vai ?

Munakas on halpaa eikä tartte koiran ruokia tuksun ja artsin syödä!

MUNAMIES SEURAAVA SUPERJULKKIS!!!! MISTÄ NÄITÄ MUNAMIEHIÄ SIKIÄÄ???

oiskohan ollu tuksun omat ruuat ns munakastarpeet kassissa tai artsille varatut ja kännissä itse viskonut naamalleen ja jonkunlaista terapiaa tosiaan suosittelen .

Heh voiko joku olla tälle eukolle vielä jostakin kateellinen?? EI TODELLAKAAN!!! Kuvittelee vaan itsestään vähän liikoja =D

Ja nyt sen paskanen takki on entistä paskasempi,mutta tuskin pesee.

Sai tytteli munaa kerrankin.Lähteeköhän se munalla nopeammin sinne ulkomaille?Ja kuka hemmetti olis kateellinen,seiskan maksamasta ja kuvaamasta YKSINÄISESTÄ HÄÄMATKASTA,matkasta josta on kuvina niin ruovan mutikaisen nuolennat(rouvahan ei tykkää neekereistä)ja arton kimppuun käyminen.tasan ei käy kateeks,kun on puoliso aina mukana ja ite viel maksetaan matkat,eikä ole seiskan viirejä pitkin hotellihuonetta.Säälittävä akka!

no saipahan munaa,vaikkei varmaan siinä muodossa jossa olisi halunnut

Lisää munaa tuksulle, jees pisteet heittäjälle…Munaministeri Tukiainen

Olikos uutinen, on kai Tuksu saanu ennenkin munnoo naamaan!

Täys urpo ´munien heittelijä, antaa toisen esiintyy ja hillua pakkoko sitä on mennä katsomaan, sakkoja tollaselle idiootille

jos tuksu ois mun kans samassa luksus-paikassa lomalla ni siitä olis luksus kaukana, kärsimystä suorastaan! kade siitä?? tuskin!

hei jotai rajaa noille otsikoille. luulin jo että arton muna ois sen naamalla

Siinä on ollut todella rohkea imatralainen uros asialla, kun on vaivautunut paikalle maksavana asiakkaana omat munat mukana. Ei varmaan ollut normaali, vaan vuoden 80-luvun Tsernobylin laskeumat ovat varmasti vaikuttaneet asiaan.

Oma kommentti