IL: ”Köyhyyspuoleen” puheenjohtaja käännytettiin vaalitilaisuuden ovelta – poliisi raahasi putkaan!

Viime sunnuntaina eduskuntapuolueiden puheenjohtajat saapuivat televisioituun haastattelutilaisuuteen Helsingin Musiikkitaloon. Kahdeksan rekisteröidyn pienpuolueen edustajille kutsua ei lähetetty. Köyhien asialla -puolueen johtaja Terttu Savola saapui kuitenkin paikalle, mutta hänet vietiin Helsingin Kisahallin putkaan. Asiasta kertoo Iltalehti.

Lehden mukaan Ylen työntekijät ja vartijat eivät suostuneet päästämään 69-vuotiasta pikkupuolueen johtajaa sisälle, ja kun Savola ei luovuttanut, paikalle kutsuttiin poliisi. Savola aikoo ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin asian johdosta.

-Tämä ei jää tähän, hän vakuuttaa Iltalehdelle. -Minulle ilmoitettiin jyrkästi että vain eduskuntapuolueet pääsevät tilaisuuteen. Mistä he tiesivät, mitkä ovat eduskuntapuolueita, kun äänestysaika ei ollut päättynyt.

Helsingin Sanomat on ennättänyt paheksumaan kiinniottoa pääkirjoituksessaan.

-Tämä ei ole uutinen Valko-Venäjältä, vaan Suomesta viime sunnuntailta, lehti sivalsi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Terttu Savola, Köyhien asialla

Kommentit

Kansan pitäisi todella polttaa päreensä, sillä heidän äänensä ei mene ehdokkaalle, jolle haluavat. Köyhien Asialla-puolueessa kävi 2011 myös, että ääni annettiin ehdokkaalle ja otettiin kännykkäkuva numerosta. Tuolla ehdokkaalla on silti 0 ääntä kyseisellä alueella.

Suuri osa suomalaisia ihmetteli koko vaalin ajan Yleisradion toimintaa gallupeineen.

Oma kommentti