IL: Nightwishistä koitui 8-vuotiaalle lahtelaistytölle erikoinen piina!

Tuomas HolopainenIltalehti kertoo viikonvaihdenumerossaan lahtelaisesta 8-vuotiaasta tytöstä, joka sai käyttöönsä Nightwish-yhtyeen Tuomas Holopaiselle aiemmin kuuluneen puhelinnumeron. Erikoisia viestejä alkoi tulvia kännykkään, mutta lopulta numeron entinen haltija selvisi perheelle.

Äiti ehdottaa Iltalehdessä, että operaattorin pitäisi laittaa julkisuudenhenkilöille kuuluneet numerot sivuun ainakin vuodeksi ennen niiden luovuttamista uuteen käyttöön. Soneran mukaan aika on kuitenkin vain kolme kuukautta, jota voidaan kyllä asiakkaan maksusta jatkaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuomas Holopainen

Kommentit

Ei tosiaankaan oo Tuomaksen vika!Pusu ihanalle Kiteen pojalle;)PUSIPUSIMUISKIS…

Eihän tämä Holopaisen vika ole..Mitä hän sille voisi tehdä? Sonera voisi pitää numerot vuoden pois käytöstä ja sitten kiertoon ja muutenkin vaihtaa tyyliä!!

Tuomakselta, joka ei vaivautunut edes kommentoimaan asiaa…? Mies, joka julistaa olevansa empatiakykyinen sekä kykenevänsä asettumaan toisen ihmisen asemaan… Eikä tämä suinkaan ole ensimmäinen kerta… Toivottavasti tuo ylimielisyys ja rehvakkuus kantaa, kun koko totuus paljastuu… Ja sehän paljastuu… Eikä pala tulessakaan…

Minä saan paljon fanisoittoja ja syy ei ole numeron vaan lähes identtisen nimen johdosta. Vastaan kyllä soittoihin ja esiinnyn itsenäni. T: Anders Westerholm

Vois niitä pitää sivussa automaattisesti mahdollisimman kauan.Itse sain uudessa numerossa uhkausviestejä. Miten olis joku alaikänen suhtautunut moisiin? Niin ja kuka maksaa uusi vai entinen numeron omistaja. Siis ajatelkaa vähän siellä Sonerallaki. Pitäskö ottaa numero ja olla käyttämättä joku vuos tai kaks että puhelut loppuu, vai miten se käytännössä toimii.

Oma kommentti