IL: Nyrkkeilijä Robert Heleniuksen superyllätys: Uran jälkeen TÄMÄ!

Nyrkkeilijä Robert Helenius tekee paluuta kehiin loukkaantumisen jälkeen. Mutta vasta ajatuksen tasolla. Olkapääleikkauksesta toipuminen kestää vielä viisi viikkoa, jonka jälkeen alkaa kuntoutus ja harjoittelu.

Iltalehdelle haastattelun antanut porvoolaislahjakkuus Sandra-vaimoineen kertoo myös perustavansa säätiön, joka tukee lahjakkaita, mutta varattomia nuoria taloudellisesti. Helenius kertoo, että uran jälkeen on tarkoitus perustaa säätiön puitteissa toimiva lastenkoti.

-MM-tittelin ohella koti kodittomille lapsille on suurin haaveemme. Onhan siinä elämäntyötäkin, Heleniuksen vaimo tiivistää Iltalehdessä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Robert Helenius

Kommentit

Onko tämä säätiö perustettu koska Iltalehti tehnyt jutun jo joulukuussa 2011. Ainakaan tästä ei ole mitään aqjankohtaista tietoa. onko tämä vaan siis ajatuksentasolla oleva juttu ja aimomus asteella, sillä tätä ovat useat perheet tiedustelleet eräältä avustusjärjestöltä ja heidän työntekijöiltään.
Hieno jos Robert Helenius tällaisen mahdollisuuden. Kiitos jo etu käteen

Miks tällainen hieno juttu saa negatiivisia kommentteja?
Joo,oli se mullakin tiedossa jo mutta kaikki eivät seuraa Robbea yhtä paljon kuin ”fanit” ja on hienoa että kirjoitetaan tällaisia juttuja. Sitäpaitsi mitä tekemistä tällä on politiikan kanssa? Jos olet sitä mieltä ettei kenelläkään ole oikeus menestyä ja tienaamaan rahaa,vaan kaikille pitäisi maksaa yhtä paljon tukea ja jos menestyt joudut antamaan kaiken valtiolle, niin muuta kommunistiseen maahan herra ASIOISTA TIETÄVÄ!

Todella hienot tavoitteet. Onneksi on ihmisiä jotka uskaltaa näyttää esimerkkiä.

jäykkää paskaa TÄMÄ uutinen. turpaan on tullut niin paljon että vaimokin on vähän hiphei.

Helenius pyrkii URAN jälkeen eduskuntaan. Eihän toi jaksa todellista TYÖTÄ teherä. Kanteloo vain nyrkkeily hankoja.

Kapitalismi tekee sen mahdolliseksi, jos ei olisi kokoomusta ja muita kermaperseitä kuppaamassa jokaiselta jotakin pakolla niin ei olisi sillekään tarvetta. + – suhdanteella nyt on jokainen perseauki ja vittuuntunut, silti pitää kannattaa kokkareita vaikka on työtön ja pers auki. Hävetkää ihmiset!!

Tosi makee keksintö toi TÄMÄ-otsikointi

Tosi hienoa nuoret tarvitsee tässä nyky touhussa kaiken tuen!!!

Oma kommentti