IL: Tauski on kaatanut 10 000 naista!

Tauski Peltonen kertoo elämäntarinansa tuoreessa Iltalehdessä. Jutussa esitellään myös Tauskiin olennaisesti liittyvät kolme lukua. 10 000, 160 ja kolme.

10 000 tarkoittaa Tauskin kaatamien naisten määrää, 160 taas vuotuista keikkamäärää. Kolme kuvaa särkyneitten avioliittojen määrää.

Peltonen kuitenkin toteaa, että kaikki julkisuus on hyvästä.

-Likapyykkini on niin kevyttä, että se ei vahingoita uraani, laulaja sanoo Iltalehdessä. Fanit kuulemma tietävät, ettei lööppi-Tauski ole sama henkilö kuin Tauno Peltonen.

Iltalehden jutussa Tauski myös paljastaa olleensa Henna Peltosesta erottuaan elämänsä pisimmän aikaa sinkku. Vajaan vuoden.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen

Kommentit

Tukiaisten, Marjoriitojen ja Taunokaisen yhteenlasketulla äo’llä (myös) laskeminen on ollut aina Haasteellista. Kehtaisiko joku naikkonen tunnustaa olevansa numero 4 jonka ko herra olisi ’kaatanut’:D Julkisuus ei Taunoseni aina ole positiivista jos se on negatiivistä, varsinkaan esiintyville taiteilijoille, joihon itse et vielä ole päässyt lukeutumaan. Supernarsisti-Marjokin taisi lopulta todeta että sinun taitelijasielusi on liikaa hänen rullaluistimilleen. Mihin on menty kun tuulipuku ’julkkikset’ yrittää hypyttää tuulipukukansaa? Ota nyt Taunoseni vain se pikku-tukiainen niin saatte molemmat julkisuutta.

Kova on ukko täytyy myöntää, en nyt tiiä onko se tämä lööppi-tauski vai Tauno kuka nämä tytöt on kampittanut. Pikainen laskutoimitus 10000/365 ja paljastuu että jäbä olisi 27 vuoden ajan saanut joka päivä kampattua eri muijan. On se kova!

Oma kommentti