Kuvituskuva

Ilotyttö kertoo: Näin paljon seksi Suomessa tänä päivänä maksaa

Suosittua ilotyttöblogia netissä kirjoittava nainen puhuu tällä kertaa rahasta ja siitä mitä maksullinen lempi Suomessa kustantaa.

-Lähtökohtaisesti hinnoitteluun vaikuttavat markkinan yleiset lait. Jos on paljon tarjontaa, hintakin voi olla alhaisempi. Jos on tarjolla jotain erikoisempaa, hinta voi olla kalliimpi, hän summaa.

-Pääkaupunkiseudulla pimpero on halvempaa kuin vaikkapa Joensuun akselilla. Harvinainen herkku on aina kalliimpaa. Myös kansallisuuksien välillä on eroa. Virolainen ja venäläinen palvelu on yleensä edukkaampaa kuin suomalainen, koska jotkut vaativat vain suomalaista tarjontaa. Sitten taas toisaalta, joku eksoottinen, vaikkapa thaimaalainen tai ihonväriltään musta nainen voi hinnoitella palvelunsa ylemmäksi.

-Myös nuoret henkilöt voivat pyytää palveluistaan enemmän. Ja aikakin ratkaisee, se kuinka pitkään haluat palvelua käyttää, bloggari-ilotyttö kirjoittaa. Esimerkiksi pienellä paikkakunnalla vastaanottava ihonväriltään tumma nainen voi lyödä hintalappuun pari sataa pienestäkin pyrähdyksestä, nainen kertoo. Suoranaiseen hintahaarukointiin pääset lukemalla blogia, tästä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ilotyttö, prostituutio

Kommentit

Oma kommentti