Kuvituskuva ei liity juttuun

Ilotyttökohu paisuu – lisää suomalaismissejä prostituoituina!

Voice kirjoittaa suomalaismissistä, jonka epäillään harjoittaneen prostituutiota. Jutun voi lukea täällä. Ei olisi ensimmäinen missi – Hymyllä on varmat todisteet kolmen suomalaismissin ilotyttöbisneksistä.

Kauneus, missit, itsensä brändääminen – itsensä ja kehonsa myyminen. Nämä kaikki ovat lähempänä toisiaan kuin voitaisiin ajatellakaan.

Tämänpäiväiset missi-prostituutiouutisoinnit eivät tule yllätyksenä Hymyn toimitukselle, jolla on tietoa peräti kolmen missin ilotyttöilystä. Emme ole näistä kirjoittaneet, sillä asiat ovat arkaluonteisia eivätkä ansaitse tulla nimillä kirjoitetuiksi.

Tosia ne kuitenkin ovat. Erittäin tosia ja todistettuja, sillä jokaisesta on olemassa valaehtoinen todistajalausunto: asiakas meni ja osti misseiltä seksiä.

Kerrottakoon, etteivät missit ole kovinkaan menestyneitä. He ovat kuitenkin olleet suomalaisten ja ulkomaalaisten missikisojen finaaleissa.

Eräs misseistä edusti Suomea myös ulkomailla isossa kansainvälisessä kisassa. Hänen harjoittamansa prostituutiotoiminta oli varsin järjestelmällistä ja tapahtui eri kaupungeissa. Eräs misseistä taas ilmoitteli rohkeasti omalla kuvallaan, vaikka oli jo kiertänyt eri kisoja ja tuli yhdistetyksi juorulehdistössä suomalaiseen julkkismieheen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: missi, prostituutio

Kommentit

Oma kommentti