Ilouutinenko? BB-Ragnar muuttaa takaisin Suomeen!

Ragnar Orav eli BB-Raksu'Pian Brasilian lämmössä loikoileva Ragnar Orav paljastaa blogissaan muuttavansa tulevana keväänä takaisin Suomeen. Tämä BB:n väriläiskä on asustanut hetken aikaa Tanskanmaalla, mutta kotimaa raapii jälleen takamusta.

-Kuten sanoin, aloitan taas bloggailemaan enemmän keväällä, mutta sen bloggaamisen aion nyt taas hoitaa Suomessa! Sillä muutan takaisin Suomeen! Jeejeeje! Paljon mukavia asioita siis luvassa taas kerran, KEVÄÄLLÄ! Mutta nyt, lähden Brasiliaan! Ciao! Ragnar kertoo hoono soome.

Ragnar on ollut viihdeuutisten kommentoiduimpia hahmoja – eikä hänen paluumuuttonsa varmaan jää kommentointia vaille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ragnar Orav

Kommentit

Aivan ihanaa, et Raksu palaa Suomeen! En malta odottaa. Menkää te kaappihomot vttuun täältä haukkumasta Raksuu. Tollasii vtn esittäjii. Looserit. Ootte kateellisii Raksulle kaikesta! Rumilukset.

Mun mielestä se, että Hymy kirjoittaa yhden vittuiluviestin nettisivullaan ei tee Ragsusta vielä pikkujulkkista. Toivottavasti kukaan ei noteeraa tän kaiffarin blogeja vastaisuudessakaan.

Suomen sosiaaliturva kutsuu. Työnteko ei ollutkaan kivaa.

Sehän ei tehnyt Suomessa mitään, varasti ja sekoili. Ja eli sossutuella. Se huomasi että tuet eivät tulekaan automaattisesti ulkomailla tilille. Ja yksikään ei ole hänestä ulkomailla kiinnostunut. Niin on pakko päästä Suomeen jossa voi esittää pikku julkkista. Ihan uskomattoman luuseri säälittävä tapaus.

Kuten uutisessa sanotaan, ”kotimaa raapii jälleen takamusta” Ragnarin tapauksessa kirjaimellisesti

ei kai kukaan uskonukkaan että tuo kauaa poissa pysyis, ulkomaalla kun ei ole sossua elättämässä.

Oma kommentti