Iltalehti: Tuksun taksimatka jäi maksamatta

Johanna Tukiaisen outo taksikyytiKohublondi Johanna ”Tuksu” Tukiaisen perjantainen kotimatka ei sujunut suunnitelmien mukaan. Johanna oli ollut keikalla Vantaan Myyrmäessä Molly Malone´s Topparissa ja palasi sieltä taksikyydillä kotiin Jollakseen. Iltalehden mukaan kyyti jäi kuitenkin maksamatta.

Iltalehden mukaan Tukiainen oli ilmoittanut taksikuskille, ettei hänellä ole rahaa. Paikalle kutsuttiin rakas aviomies Arto Länsman, jonka tehtävänä on hoitaa tämänkaltaiset ongelmat.

Vaan lasku jäi maksamatta Artoltakin.

Iltalehden tietojen mukaan taksikuski soitti poliisille. Lopulta Arto sai sovittua taksikuskin kanssa, että kyyti maksellaan maanantai-iltaan mennessä.

Tiedossa ei ole, onko kyyti maksettu.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman

Kommentit

Ei Tuksun nimeä ole tuossa lihavoitu vaikka syytä olisikin. Miksi ihmeessä Artsin olisi pitänyt tuo kyyti maksaa, yhtä persauki se on kun Tuksukin.

Johannan nimi on lihavoitu koska johanna on lihava, arton nimeä ei ole lihavoitu koska arto ei ole lihava.

Totta,petos on kyseessä,jos taxiin mennessään ei ole kyytirahaa.Se miksi poliisit kutsutaan,kyllä näitä persaukisia saisi kuskata päivästä toiseen jos vaan ”sovitaan”että maksetaan myöhemmin,se ”myöhemmin”kun jää hamaan tulevaisuuteen.Eriasia on,jos taxia kuljettaa isäntä itse ja hän on halukas sopimaan kyyditettävän kanssa asian,mutta kuljettaja ei voi tuollaisia sopia,isäntä ei hyvällä katso sellaista.Mitähän tuksu itse tykkäisi,jos ravintolitsija keikan jälkeen toteaa,ei mulla ole rahaa!

Eipä ole ensimmäinen mulkkis, mikä lähettää laskut tai maksattaa lehdillä ja firmoilla omia kulujaan. Samoin käytetään pimeitä takseja hyväkseen, en voi kertoa miten, mutta siinä on hengenlähtö lähellä jommalla kummalla, jos tulee riitaa.

Jokainenhan meistä on valmis tekemään ilmaista työtä ja maksamaan anonyymin 00:12 tapaan kohublondien kyytejä.

Kaupungilla kiertää juttuja, ettei se ole ensimmäinen kerta kun takseilla on vaikeuksia fat-blondin maksujen kanssa.

Rahaton taksissa, jos kyyti jää maksamatta kyseessä on petos….

Anonyymi, tuollaisessa tilanteessa katsotaan kyydin maksamatta jättäminen varastamiseksi ja taksikuskeja on neuvottu soittamaan poliisi paikalle, jos asiakas ei suostu/kykene maksamaan. Eri tilanne tietenkin, jos asiakas on selvinpäin ja fiksun ja luotettavan oloinen ja antaa jotain pantiksi siksi aikaa kunnes toimittaa maksun.

Eikö poliisilla ole tärkeämpää tekemistä kuin taksimaksujen karhuaminen?

Tukinen on kuulemma maksattanut Hymyllä yhden jos toisenkin taksikyydit.

Oma kommentti