Imitaattori-viihdyttäjä Jukka Laaksonen lähti keikalle, vaikka oli juuri halvaantunut: ”Pidin poskea sormella kiinni ja valehtelin, että kyse oli viisaudenhampaasta”

Tahkon-mökillään paljon aikaansa viettävä näyttelijä-imitaattori Jukka Laaksonen ei kaipaa eläkkeelle.

– Minun on vaikea kuvitella itseäni jossain muualla kuin irvailemassa ihmisille, hän nauraa Hymyn painetun lehden haastattelussa, joka on Juhamatti Niemisen käsialaa.

Jukka on golfannut tänäkin vuonna Tahkolla ahkerasti. Golfin myötä Jukka on saanut lempinimen Tahkovuoren Tiger. Ei kuitenkaan pelitaitojen, vaan loukkaantumishistoriansa takia.

– Kuten Tiger Woodsilla, myös minulla on ollut vähän olkapäävammaa. Aina svingi ei kulje parhaalla tavalla, Jukka veistelee.

Jukalta on leikattu molemmat olkapäät ja nilkka, jotka ovat menneet urheilussa.

– Olen niin menestynyt urheilija. Yleensä teen heti maalin jääkiekossa. Kun pitää tuulettaa, paikat ovat vielä kylmiä ja lihakset repeävät helposti, Jukka nauraa.

Urheiluvammoja kovempi paikka Jukalle oli kasvohalvaus, jonka hän sai kaksi kertaa takavuosina. Halvausten syy jäi mysteeriksi, mutta Jukka epäilee sen saaneen alkunsa kovasta vedosta, sillä hänellä oli tapana ajaa autolla ikkunat auki.

– Lähdin ensimmäisen halvauksen jälkeen työtehtäviin jääkiekon MM-kisoihin. Jouduin pitämään poskeani sormella, jotta se ei olisi roikkunut. Silloin valehtelin, että viisaudenhampaani on leikattu.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jukka Laaksonen

Kommentit

Oma kommentti