Innostusta ilmassa: Sampolle oma televisio-ohjelma!

Suomen tunnetuin K-kauppias, Jounin Kaupan omistaja Sampo Kaulanen kertoo, että jo lapsena hänen ykköshaaveenaan oli tulla näyttelijäksi. Lähitulevaisuudessa haave toteutuu.

Salaa – eikä aina niin salaakaan – hän on haaveillut omasta tv-projektista. Diilistä mies muistetaan, ja tulihan sitten myös reality, joka seurasi Ylläksen elämää. Siinä Sampollakin oli oma roolinsa.

Mutta kiireisen kauppiaan ja Lapin someilmiön arjessa riittäisi kyllä omaksi tarinaksikin asti. Kun perhekuviotkaan eivät ole ne tyypillisimmät.

-Meiän lapsekki asuu toiset etelässä ja oma Lapissa plus meillä on yhteinenkin nappula, Jouni vääntää lappilaiseen tyyliinsä.

Millainen ohjelma olisi?

-Ihmiset monesti ihmettelee että mimmonen homma tämä meän setti on. Vaimo asuu puolet ajasta Tampereella, mie suhaan pitkin Suomea puhumassa, arpomassa, tekemässä tapahtumia ja samalla kuitenki hoian kauppaa ja suunnittelen uusia omia merkkejä. Some on tuonu paljon näkyvyyttä, ja sitä kautta pystyis tekemään vaikka mimmosia tempauksia pitkin Suomea, kun tavottaa porukkaa. Elikkä ois kiva että se ohjelma seurais meän tätä perhesettiä ja ois nivelletty someen mukaan, Sampo suunnittelee.

Päivän sana on sisältö, ja sitä nimenomaan hyörinä Kaulasen kortteerissa saisi aikaan.

Diiliin osallistuminen takavuosina oli Sampolle ykköskokemus, samoin Ylläs – Huipulla tuulee -reality.

-Tykkään tehä luovien tyyppien kans hommia ja sitähän tv-ihmiset on! Diilissäkin pääsi elämään vähän niinku eri elämää kun sai tehä tehtäviä ja olla irti omasta arjesta. Sitten nämä liikuttaa porukkaa niin mukavasti että sekin ois huippujuttu sinänsä.

Tällä hetkellä Sampon ohjelmaideat pyörivät akselilla matkaohjelma, ”kaupat kuntoon -sarja” ja ihan perusreality perheen elämästä. Myös idea kauppa-autosta on ollut mietoksissa.

Toistaiseksi tv-kanavilta ei vielä ole näytetty vihreää valoa, vaikka innostusta on ollut. Mutta Sampo ei aio luovuttaa. Jos ei muuta, aloitetaan oma netti-tv.

Kuva: Jussi Ratilainen

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: televisio, Sampo Kaulanen, Jounin Kauppa, tv-ohjelma

Kommentit

Oma kommentti