IS: Katri Helena saattaa tehdä manageristaan näin rikkaan!

Katri HelenaKatri Helenan ja hänen miesystävänsä, manageri Tommi Liimataisen suhteen laatua on puitu viimeisen viikon aikana rankasti. Sittemmin kehiin on tullut myös laulajaikonin irtisanoma ex-manageri ja juupas-eipäs-leikki sen suhteen, ilmoitettiinko hänelle asiallisesti tai ylipäänsä managerointisuhteen päättymisestä.

Nyt Ilta-Sanomat on haastatellut musiikki- ja keikkamaailman eri vaikuttajia. Erään taustavaikuttajan mukaan Katri Helena voi tehdä Liimataisesta rikkaan miehen.

-Se on paljon kiinni sopimuksesta. Jos heillä on 50-50-sopimus, kyllähän se silloin tekee rikkaan, haastateltu manageri toteaa.

Laulaja on antanut ystävänsä vastuulle manageroinnin lisäksi myös levy-, keikka- ja konserttimyynnin.

Lähde: Ilta-Sanomat

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tommi Liimatainen, Katri Helena

Kommentit

Mitä se kenellekään kuuluu ovatko yhdessä vaikka näkyisivätkin yhdessä?

Juu..eihän ikä mitään…Mutta tässä tapauksessa on kyse rahasta..En olisi uskonut että Katri Helena tekee noin höpön höpön juttuja…No hyvähän se on kun auttaa manageria saamaan mainetta ja rahaa enempi…Mutta Rakkaus on kaukana kun Katrin ikä on kuin isoäidin ikä Managerille..Kyllä vanhat naiset hurahtavat todellakin nuorempiin..Ja Kauneus leikkauksilla yrittävät nuorentaa itseään..Mutta ikä näkyy kuitenkin..Nuoruutta ei saa takaisin millään veitsellä..

Veikkaan, että monelta suomimieheltä alkaisi puntit tutista jos olisi pienikin mahdollisuus Katri-Helenaan… sen verran karismaattinen ja valovoimainen nainen on kuitenkin kyseessä.

Onko Tommilla rahasta puute…voi voi, taitaa ainakin moraalin puute olla.

Hyi, en koskisi pitkällä tikullakaan noin vanhaan ja kulahtaneeseen kääkkään!

Oma kommentti