IS: Pia Pakarisen rahastusyritys – Makunen raivostui!

Pia PakarinenIltasanomat uutisoi, että Miss Universum -kisoissa Brasiliassa paraikaa oleva Miss Suomi Pia Pakarinen ei ole suostunut antamaan kommentteja kisastaan ilman rahapalkkiota. Asian on lehdelle vahvistanut Pian managerina toimiva Pasi Loijas.

Pakarinen on kuitenkin kirjoittanut viikkolehdelle blogia kisoistaan.

Iltasanomien mukaan missikeisari Eino Makunen on vähintäänkin tuohtunut:

-Sopimuksessamme lukee, että hänen (Pian) pitää noudattaa kilpailujärjestäjän ja meidän ohjeita. Tällä toiminnalla hän jo vähintäänkin sivuaa sääntöjä. Emme voi sietää minkäänlaisia yksinoikeuksia millekään medialle, Makunen kommentoi Iltasanomille.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Eino Makunen, Pia Pakarinen, Pasi Loijas

Kommentit

No, Pia vain tuhoaa oman uransa tällä öykkäröinnillä..ei hän ole mikään erikoiskohtelua ansaitseva primadonna…hän on VAIN miss Suomi. Kuten joku sanoi, että sittenhän kaikki urheilijat saisivat pyytää lehdiltä maksun…nyt sit tekee vain Tukiaiset ja pari BB-luuseria

Jos on allekirjooittanut sopimuksen ei voi alkaa myymään juttujaan, ja ketä kiinnostaa. Pia niin pikkulikka ettei tajua että pitäisi nyt olla paljon lehdissä ym. Saisi sitä kautta julkisuutta ja ehkä töitä. Pia niin kiinnostamaton persoona että kun ei kisoissakaan pärjännyt tulee pika pikaan katoamaan julkisuudesta, vai että pitäisi viellä maksaa jutuista, nehän voi lukea ilmaiseksi hänen Seiskan blogistaan. Makuselle vinkki:PÄIVITÄ PIKAISESTI MISSIEHDOKKAAN MINIMI PITUUS, NAISELLISUUS,ESIINTYMISTAITO, MUODOT,ÄLYKKYYS EHTONA KUN OSALLISTUU MISS SUOMI KISOIHIN.

Eiköhän makusen olisi aika painua unholaan, on jo rasite ja tekee hallaa koko konseptille. Ja ennenkaikkea ei ole kyennyt sopeutumaan nykyaikaan vaan elää siellä kultaisella 50-60 luvulla.

Eikös Pian pitäis vielä olla Finnartistien kanssa diilissä, eli luulis että sillo mennää Finnartistien halujen mukaan.

Ei käy sano eikka!Jos alat missiksi jätä aivot narikkaan.Eihän ajattelevaa missiä voi kusettaa.

Eikan kanssa samaa mieltä. Makunen voisi esitellä omaa vartaloaan ja kaljuaan bikineissä nälkäpalkalla.

Oma kommentti