IS: Vesku Loiri palaa valkokankaalle!

Suomalainen suursuosikki ja monitoimimies Vesa-Matti Loiri jaksaa meidän kaikkien iloksi vielä palata valkokankaalle. Kuten useat mediat ovat tiedottaneet, terveysongelmista kärsivä Vesku on ottanut vihdoin itsestään niskasta kiinni ja alkanut huolehtimaan voinnistaan tosissaan.

Ja onneksi otti, sillä tämä elävä legenda pääsee näyttelemään aikamme toisen suositun miesnäyttelijän, Samuli Edelmannin kanssa ohjaaja Mika Kaurismäen uusimpaan elokuvaan, Iltasanomat tiedottaa.

Elokuvassa ollaan matkalla pohjoiseen eli kyseessä on ns. road movie. Toisistaan vieraantuneet isä (Loiri) ja poika (Edelmann) selvittelevät matkan aikana välejään.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Vesa Matti Loiri, Samuli Edelmann

Kommentit

Kun he ovat niiiiin huippuja kaikessa Voisivat ottaa tosissaan tämän valmiiksi gannesin voittoelokuvan otokset niin saisi selvyyden kuka on luonnenäytteliä PS Erja oottelee Januksen kanssa Edelmannia saunomaan

Oopperan näytös ei pääty, ennen kuin lihava mies laulaa.

”Loiri pääsee näyttelemään Edelmannin kanssa Kaurismäen elokuvaan” 😀 No tässä on teennäisyys huipussaan. Kaksi mennen talven pienimunaista planttua ja yksi, jolla on taito tehdä helvetin yhdentekeviä pätkiä, aivan kuin 30-50 -lukujen pakkopulla-ikihirveet.

no ei jäbät kuulkaas nyt. joka helvetin päivä näkee jopa Hesarissa kirjotusvirheitä, vaikka siellä jutut käydään läpi ainakin kahteen kolmeen kertaan. samoin leffojen tekstityksissä. TYPO

on ottanut vihdoin itsestään niskasta kiinni
Oliko em. oikein ? Pitäisikö olla itseään ?
Katsokoon äikänmaikka esim. Metro-lehden suomenkielen tasoa.

Alkanut huolehtimaan? Olisiko toimittaja nyt suomen kielen koulutuksen tarpeessa, hävettävää!

Oma kommentti