Isä kuoli – nyt puhuu Matti Nykänen!

Maailman kautta aikojen paras mäkihyppääjä Matti Nykänen sai Vieno-Äidiltään viikonvaihteessa murheellisen viestin: Matin Ensio-isä nukkui pois 85 vuoden iässä.

-Aina kun joltain kaverilta on kuollut läheinen, sitä on yrittänyt lohduttaa ja ymmärtää toisen surua ja tuskaa. Mutta ei kuolemaa pysty näköjään ikinä ymmärtämään, ennen kuin se osuu omalle kohdalle, Matti kiteyttää luottotoimittajalleen, Hymyn Kai Merilälle.

Matti tietää, että surun käsittely ottaa oman aikansa ja surua ei pidä yrittää paeta.

-Onneksi rakas vaimoni Pia on tukenani ja turvanani. Niin se kuitenkin vain on, että elämä jatkuu, Matti summaa.

Kesän keikkansa Matti aikoo joka tapauksessa tehdä sovitun mukaisesti. Syksyllä on luvassa parikin isompaa yllätystä, joista Matti lupaa kertoa sopivalla hetkellä Hymylle ensimmäisenä.

 

Teksti:Kai Merilä
Avainsanat: kuolema, Kai Merilä, Matti Nykänen, Ensio Nykänen, Vieno Nykänen

Kommentit

”Oma rakas vaimoni jne” Kuulostaa lopun alulle. Taitaa olla sukset melko ristissä emännän kanssa. Lopeta Matti se vouhkaaminen ja ryyppääminen. Ei siitä valmista koskaan tule, aina on juomatonta viina, aina on murheita ja syitä juoda taas. Eikä se olo parane hommaamalla taas uusi eukko ja taas uusi.. Ymmärrä nyt hyvä mies ettei voi olla niin että sinulle sattuu kaikki hankalat akat…Pitäiskös katsoa pikkuisen peiliin..Potkaise itseäs persuuksille ja ala olla mies..

Oma kommentti