Iskelmäsuosikki humalassa kerrostalon ikkunalaudalla!

Lasse HoikkaSupersuositun Souvarit-yhtyeen Lasse Hoikka puhuu Hymy-lehden toukokuun haastattelussa avoimesti Kuningas Alkoholista. Kun se jäi, kaveripiirikin kutistui. Lassesta kun tuli ”tylsä” raitistuttuaan.

Mies laittoi korkin kiinni kolmisen vuotta sitten jouduttuaan viikon keikka- ja viinaputken päätyttyä Lapin keskussairaalaan. Verenpaineet huitelivat pahimmillaan lukemissa 245/165 ja kuolema raapi takapuolta.

Lääkäri totesi tuolloin, että joko juominen loppuu nyt, tai sitten elämä oli siinä.

Hymyn haastattelussa mies kertoo olevansa onnekas, kun ei viinanhuuruisina vuosinaan loukannut itseään. Juopottelureissut kun olivat vaaroja täynnä. Lasse paljastaa humalapäissään kiipeilleensä hetken mielijohteesta kerrostalojen ikkunalaudoilla ja tehneensä muutakin älytöntä.

Uusi elämä on tuonut Lassen elämään myös muutoksia. Souvarit-solisti paljastaa olevansa lähdössä eri teille vaimonsa kanssa. Lue lisää toukokuun Hymystä.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Lasse Hoikka, Souvarit

Kommentit

Känissä Souvareiden basiisti keikoilla ja tauot on 45min + matkat tanssiväki on tyytyväisiä kun on paljon porukkaa tansseissa. Eli Souvarit soitaa palkkioon nähden vähän !!

Lasse on ihana,kyllä hänet kaikki tansseissa kävijät tuntee.Kanarialla nähdään syksyllä

pitää olla tietämätön jos ei tiedä kuka on lasse hoikka souvarien nokka

Lappi ei ole mitään ilman Souvareita ja heidän musiikkiaan.

Raitistunut? Oisko ollut kännissä Oulun Tähdessä 13.5? Näin ainakin suurin osa kuulioista luuli nähneensä.
Huippu artisti silti.

Nuo jotka kirjoittaa etteivät tiedä kuka Lasse on,valehtelevat!juomisen vuoksikohan Souvarit oli vähän hiljaa jonkin aikaa?

Ei pelkästää lavojen ykkönen. Myös levymyynniltään huippuluokkaa. Siitä kertovat lukuisat kulta-ja platinalevyt ja kokonaislevymyynti, mikä lienee nyt ylittänyt miljoonan myydyn äänitteen rajan. Harvalla suomalaisella artistilla tai orkesterilla suomessa on esittää yhtä vakuuttavaa cv:tä! Sitten vielä näille nuorille jotka iästään johtuen välttämättä aina asioiden oikeita taustoja ja historiaa edes tunne, niin mm Ville Valo ennen Him uraansa oli varsin varteenotettava iskelmämusiikinkin saralla ja Baddinghän häneltä mm sujuu varsin mallikkaasti.

hymy poistelee kommentteja ja muokkaa uutisia mielensä mukaan

Kamalaa kuinka alkoholi voi muuttaa ihmisen perusluonteen.Muistikuva on Lassesta ihan toinen.Pikemminkin urheileva ja terveet tavat.Toivottavasti palaa samalle baanalle. Erot on aina ikavia uutisia, mutta elama jatkuu niinkuin ystaevyyskin toivottavasti taman pitkan avioliiton jaelkeenkin.Lapset on aina no:1 ja jarkevat ihmiset hoitaa erotkin fiksusti ja sovussa.Tsemppia Lasselle ja koko perheelle.

Näyttää juntilta. ON vissii joku maalainen ja peruskoulun päästötodistus ka. 5.0.

EHDOTON YKKÖNEN TANSSILAVOILLA LAVAT AINA TUPATEN TÄYNNÄ

Hymyn nettikeskustelut eivät sovi tosikoille.

Voi voi kun 14-vuotiaat pojat siellä kirjoittelevat eivätkä tiedä että Souvarit on tanssiyleisön ehdoton suosikki ja keikkapalkkioiltaan huipputasoa. Mutta voi voi kun sitä omaa tietokonetta vaan pitää tuijottaa eikä muusta maailmasta tiedetä.

Iskelmäsuosikki???Kenen??? Siis kuka tämä sälli on??

Oma kommentti