Jaajo Linnonmaa asettaa nyt perheen etusijalle.

Jaajo Linnonmaa jättää radiotyöt – Miten käy Aamulypsy-ohjelman?

Peräti yksitoista kertaa peräkkäin Vuoden radiojuontajana palkittu Jaajo Linnonmaa kertoi tänään aamulla Radio Suomipopin Aamulypsyssä jättäytyvänsä radiotyöstä tämän vuoden lopussa. Hän tekee viimeisen lähetyksen 22. joulukuuta.

Linnonmaa kertoo päätöksen taustalla olevan halu viettää enemmän aikaa kotona kouluikäisten lastensa kanssa, ja erityisesti olla mukana lastensa arkiaamuissa. Linnonmaan mukaan päätös kypsyi tämän vuoden alussa, jolloin hän vietti kolme kuukautta isyysvapaalla, tiedote kertoo.

– Isyysvapaalla sain syödä aamiaista yhdessä lapsien kanssa ja kuulla, mitä kivaa koulussa on luvassa. Sitten vein heidät kouluun, tapasin luokkakavereita, opettajia, luokkakaverien vanhempia ja pääsin ikään kuin kokonaan uuteen maailmaan mukaan, Linnonmaa sanoo.

– Minuun iski hetkellinen suru, kun ymmärsin, että aamuradion takia tämä kaikki jää minulta kokematta. Kun 2011 jäin edellisen kerran pois radiosta, niin itkin viimeisessä lähetyksessä lohduttomasti. Silloin en ollut varma oliko päätökseni oikea. Nyt olen ja olen todella onnellinen, että tämä hieno matka päättyy näin.

Suomen suosituin aamuohjelma

Tuoreet kuuntelijaluvut todistavat, että joka vuosi vuodesta 2014 lähtien suosituimmaksi radio-ohjelmaksi Radiogaalassa valittu Aamulypsy on edelleen Suomen kuunnelluin aamuohjelma.

Aamulypsyn uudistuksista kerrotaan lisää ensi viikolla, mutta ainakin Janni Hussi ja Tuukka Ritokoski jatkavat Lypsyssä entiseen malliin.

Kun Linnonmaa oli pois Aamulypsystä vuonna 2011, kuulijat vaativat häntä raivokkaasti takaisin. Linnonmaan paluu vuonna 2013 teki ohjelmasta jälleen Suomen kuunnelluimman. Aika näyttää, miten ohjelmalle käy nyt.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto

Kommentit

Oma kommentti