Jalankulkijoihin törmäiltiin Helsingissä – useita tapauksia

Useita autoilijoita epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Helsingissä, kun kuljettajat törmäilivät jalankulkijoihin neljän ruuhkassa, ja pyöräilijä jäin auton alle aamuyöllä.

Eilen hieman ennen viittä illalla nainen jäi auton alle Korkeavuorenkadulla, kun hän oli ylittämässä suojatietä. Samoihin aikoihin Asesepäntiellä toinen autoilija töytäisi jalankulkijaa, ja jalankulkija lensi törmäyksen voimasta maahan. Poliisi määräsi kuljettajan väliaikaiseen ajokieltoon. Porkkalankadulla viime sunnuntaina aamuyöllä myös pyöräilijä jäi auton alle, kun musta henkilöauto törmäsi häneen.

-Näissä tapauksissa selvittiin nyt lähinnä säikähdyksellä, mutta myös huonommin olisi voinut käydä. Kuljettajien on syytä lisätä tarkkaavaisuutta liikenteessä ja huomioida etenkin pimeä ja sateinen sää, kehottaa ylikomisario Pekka Höök Helsingin poliisilaitokselta.

-Myös jalankulkijoiden on hyvä muistaa heijastimet, sillä viimeaikaiset olosuhteet ovat olleet kaupunkiolosuhteissakin varsin haasteellisia näkymisen suhteen, Höök jatkaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: autoilu, liikenne, onnettomuus

Kommentit

Oma kommentti