Jammu-sedän ex-vaimon tilitys: Veikko käytti hyväksi myös tytärtäni!

Jammu SiltavuoriJammu-setänä tunnettu Veikko Siltavuori kuoli hiljattain. Hymy julkaisee nyt hänen ex-vaimostaan aikaisemmin tehdyn haastattelun, jossa tämä muistelee avioliittoaan sittemmin suoranaisena ihmishirviönä pidetyn seksuaalirikollisen rinnalla. Nainen oli avioitunut Jammun kanssa tämän sisaren suosituksesta, kun hänellä oli jo entuudestaan pieni tytär edellisestä liitostaan.

-Eräänä päivänä tyttöni sanoi minulle, miten isä näytteli hänelle ”pipuaan” ja on tehnyt muunkinlaista outoa. Sydämessäni käväisi ilkeä tunne. Säikähdin tavattomasti ja kerroin asiasta myös Veikon siskolle. En tiedä, oliko hänen ansiotaan, mutta paria päivää myöhemmin kotiimme saapui poliiseja, jotka veivät Veikon mukanaan, nainen muistelee Hymyssä.

Asia jäi kuitenkin sillensä. Pariskunta muutti Itä-Suomeen, ja kaikki paha oli vielä edessäpäin.

-Mieheni muuttui entistäkin sulkeutuneemmaksi. Toisinaan hän väitti, että olin sekoittanut rotanmyrkkyä hänen ruokaansa. Ulkonaisesti elämä oli tyydyttävää, mutta sisäisesti kireätä ja selittämättömän jännityksen täyttämää. Muistan, miten Veikko kerran sanoi eräänä rauhattomana hetkenään, että rukoilisin myös hänen puolestaan. Rukoilin palavasti ja rukoillessani itkin.

-Sen joulun alla kuulin huhuja, joiden mukaan kaupungilla oli liikkunut namusetä. Sanomalehdestä huomasin, että tämä pikkutyttöjä ahdistellut mies oli ajanut punakirjavalla polkupyörällä. Lähempinä tuntomerkkeinä mainittiin, että miehellä oli ulkoneva leuka ja korkeahkot poskipäät. Ja että juuri tätä miestä epäiltiin viisivuotiaan tytön raiskauksesta. Oli omituista, että en vielä silloin osannut yhdistää punakirjavalla pyörällä ajavaa väkivallantekijää mieheeni, siitäkään huolimatta, että hän oli jo Vihdissä ollessamme osoittanut sensuuntaisia oireita itseään tytärpuolelleen paljastellessaan. Mutta pian osasin, nainen kertoo huhtikuun Hymyssä.

Ovikello soi ja naista haluttiin kuultavaksi poliisilaitokselle. Lue mielenkiintoinen haastattelu tuoreesta Hymystä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Veikko Siltavuori, Jammu-setä

Kommentit

Mistähän täällä on ihmiset saanu päähänsä et älykkyysosamäärä vaikuttaa tuossa teossa? eiköhän tää mies ole ollu psyykkisesti todella sairas.

Luojan kiitos, että se ei enään tee kenellekkään mitään pahaa.

Jammu istui elinkautisen, jonka jälkeen passitettiin Niuvanniemen sairaalaan elämänsä loppuun asti.

Eiköhän tuota sairasta ihmistä joku tintannut vankilassa tuolilla päähän, jonka jälkeen kai joutui käyttämään pyörätuolia? Ei noin sairas voinut koskaan edes ymmärtää, mitä hän teki kahden pienen tytön ja heidän läheistensä elämille. Miksi tuo oli ensimmäisten hirmutekojensa jälkeen niin nopeasti vapaana? Syyttäisin vankeinhoitolaitoksen määrärahojen puutetta = edustkuntaa, joka näistä päättää = koko Suomen kansaa.

Kyllä oli inhottava mies tämä Jammu. Ja vaimo voi kyllä syyttää itseään, ettei lähtenyt suhteesta, jossa ei nauttinut ja jossa muutkin joutuivat Jammua rakastelemaan.

Joo voi tsiisus, miksei jättänyt ukkoa jo siinä vaiheessa kun tyttö soitti ja kertoi.. Hyvä äiti

Luin tämän mielenkiintoisen haastattelun jo vuosia sitten ilmaiseksi Internetissä!

Oma kommentti