Janakkala: Ei uskonut 60 000 euron nettiarpavoittoa todeksi – työtön nainen sammutti koneen ja painui nukkumaan!

Työttömänä jonkin aikaa ollut janakkalalaisnainen päätti elokuisena iltana ennen nukkumaanmenoaan ostaa muutaman Nokkapokka-arvan Veikkaus.fi:stä.

Kaikkien lintuparien löydyttyä näytölle lävähti erikoinen luku – 60 470.

–Olin niin järkyttynyt, että en uskonut voittoa todeksi. Olen käyttänyt tietokonetta vasta vuoden verran ja olen ihan noviisi näissä asioissa. Sammutin koneen ja menin nukkumaan, nainen kertoo.

Seuraavana päivänä nainen avasi koneen ja tarkisti asian uudelleen. Hän mainitsi voitosta miehelleen, jonka reaktio oli epäuskoinen.

Kumpikaan ei ollut uskoa voittoa todeksi. Veikkauksesta oli soitettu voittajalle jo aiemmin, mutta nainen ei ollut ehtinyt vastata puhelimeen. Kun hän itse soitti Veikkaukseen, langan toisessa päässä onniteltiin voitosta.

–Vasta siinä vaiheessa olin varma voitosta, voittaja tunnustaa.–Voitto tuli hienoon saumaan, sillä olen ollut työttömänä jo jonkin aikaa. Tämä on minulle niin iso rahasumma, että se helpottaa elämää. Olen miettinyt, että osa voittorahoista on tarkoitus laittaa uusiin kodinkoneisiin ja osa menee uuden auton ostoon, nainen toteaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Veikkaus, voitto, nettiarpa

Kommentit

Oma kommentti