”Jani Sievisen avioliitto ei kestä” – kuka näin väittää, lue!

Ex-uimari Jani Sievinen ja ex-missi Mari Samuelsen avioituivat kesällä. Hymyn selvänäkijä Sonja ”Tamarantytär” Maunonen katsoo elokuun Hymyssä julkkishääparien tulevaisuuteen, mutta mitä hän sanoo Janista ja Marista?

-Janin kokeneisuus elämässä ja Marin nuoruus aiheuttavat aika ajoin kiperiä tilanteita. Mari vaatii liian paljon huomiota ja kotona oloa Janilta. Ellei Jani pysy kurinalaisessa elämäntavassaan, ero on edessä…

Mitä muuta selvänäkijä Janille ja Marille näkee?

Entä kesän lukuisat muut julkkisavioparit?

Lue koko juttu elokuun Hymystä!

Sonja Maunonen on tunnettu selvänäkijä, joka sai kyvyt verenperintönä äidiltään, Tamara Maunoselta. Tamara kirjoitti aiheesta myös kirjoja, ja hänen tiedetään tunteneen läheisesti myös presidentti Urho Kaleva Kekkosen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jani Sievinen, Sonja Maunonen, Mari Samuelsen

Kommentit

Sonja Maunosen ennustukset ovat luokkaa: ensi talvena saattaa sataa lunta.

”Itse olen säännöllinen Hymyn netin käyttäjä ja myös tilaan Hymy -lehteä.!!”

Tämä selvensi jo aika paljon kommenttiasi, yhdessä oikeinkirjoituksen kanssa. Onneksi olkoon, olet idiootti.

Veikkaisin että tämän lehden peruslukija ei edes tiedä mitä journalismi tarkoittaa, se kun on niin pitkä ja vaikea sana, eikä siinä ole tissejä.

Voi näitä rassukoita, jotka eivät näe nokkaansa pidemmälle.

Tiesittekö?

-että Sonjalla on palsta joka LEHDESSÄ?
-Sonja on ennustanut joka vuosi Hymyssä julkkishääpareille
-tämä on vain yksi niistä kaikista lukemattomista jutuista, joita Hymy nostaa tänne nettiin mainosmielessä.

Alkaa jo vähitellen vituttaa tämä nörttien lässytys täällä, kun ette mitään mistään tajua. Itse olen säännöllinen Hymyn netin käyttäjä ja myös tilaan Hymy -lehteä.!! !! Tietenkin tämä netti näyttää olevan paljon viihteellisempi kuin lehti itse on.

Ottakaa asiasta selvä!!

TÄÄ ASIAHAN ON SANOMATTAKIN SELVÄÄ ETTÄ NOI EI VUOTTA PIDEMPÄÄ OO NAIMISISSA!

Hemmetti. Jos olisin jonkin sanomalehden päätoimittaja, palkkaisin tämän ennustajaeukon heti! Tämä raportoisi, että missä risteyksessä kolisee ja milloin. Tai että mikä puolue voittaa varmasti seuraavat vaalit.
On taas juttupulaa Hymyllä, sano. Seuraavaksi kun Hymy uutisoi vaikka jostain missistä, niin oheen voi vetää analyysin siitä, koska selluliitti iskee tai poikaystävä jättää. Tai Tukiainen: koska se oikeasti muuttaa Ruotsiin tai pääseekö se ollenkaan Euroviisuihin tai Miiamiin bailaamaan.

Hymy on alkanut näköjään enstistä enemmän tuottamaan itse omat uutisensa, draama näyttää vievän kaiken tilan journalismilta. Mutta ihan kivaa fiktiota silti.

Toteaa analyysiensä kautta todennäköisen tulevaksi näkemäkseen.Tamara näki joka kerta että kekkosella on kauhee kankkunen kun palaa Neuvostoliitosta ja piti kutinsa joka kerta.

Oma kommentti