Jani Sievisen öky rakennushanke!

Jani Sievinen ja vaimonsa MariEx-vesieläin Jani Sievisen uuden kodin nurmikko on vihdoin suostunut kasvamaan. On siis aika rakentaa pihaa.

Mutta eipä tässä vielä kaikki. Seuraavaksi mies haaveilee luxus-hankkeesta.

-Projekti on nimeltään uima-allas. Nyt kun yksivuotias kuopuksemmekin osoittaa perineensä geenini ja tahtoo veteen! Jani perustelee.

Ei löydy altaita joka pirtin pihasta, ei. Mutta vesieläkeläiseltä toki ja tietenkin sellaisen voi olettaa löytyvänkin.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jani Sievinen

Kommentit

Kieliopista, otsikkohan on aivan oikein. Sen voi kirjoittaa: öky rakennushanke, tai ökyrakennushanke. Erikseen tai yhteen.

Öky on lyhennys adjektiivista ökymäinen.

Jos taas halutaan ilmaista asia substantiivissa, voidaan kirjoittaa ökyrakennushanke.

Kyl suomessa kandee duunata se allas sisätiloihin kun on toi talvi ja kesällä roskat lentelee altsuun ei se oo paljonkaa kalliinpi ja on kätevämpi vaihtari terkut täältä kaliforniast huh kun on kuuma 😉

Ai niin kyl noita altaita saa muutamalla kumpillä lapsille jos ei sit niiku isompaa ni ne on tollast 100-500e kyl niissä muksut polskii ja sitten kun oppii uimaan niin eiku uimahalliin kaakeleita katteleen altaaseen niiku Janikin on tehnyt monta vuotta, omassa altaasa on noit puhdistushommia ei hyvä halvemmaks tulee kun käy halleissa muös talvella erityisesti ,jos ei halua avantouimariksi se se on eri juttu moi vaaan kaikille hurlumpsis .t make

luksus hanke?
honkkarista uima-allas joka pihaan alle kahteen sataan…

Kielioppi ei lienee ykkösprioriteetti kesätoimittajia valitessa.

Oma kommentti