Jani Wicholm avautui kännisistä ”turakaisista” – musiikkitoimittaja pudotti: ”Itse olet turakainen!”

Pitkän linjan laulaja Jani Wickholm on julkaissut avoimen kirjeen Facebook-sivuillaan. Asiasta uutisoi ensimmäisenä ja kirjeen kokonaisuudessaan julkisti Iskelmä.

Ulostulossaan Wickholm vuodattaa sitä, kuinka raskasta on välillä olla keikkaileva artisti suomalaisten känniääliöiden eli ”turakaisten” maassa:

-Joskus tulee kuitenkin auttamattomasti niitä hetkiä, jolloin turakaiset ryöpsähtää sopivasti suutaan soittamaan ja pilaamaan sun hyvän mielen, milloin mistäkin helvetin paskasta asiasta, Jani kirjoittaa.

-Turakainen on negatiivisen energian ruumiillistuma, erittäin humaltunut, pahalle haiseva, kaikkivaltias maailmankaikkeuden napa, jonka mielipiteet asiasta kuin asiasta ovat niitä välttämättömimpiä ja suusanallinen anti yleensä lähinnä ala-arvoista, Jani jatkaa.

Janin kirjoitukseen on vastannut musiikkitoimittajana pitkän rupeaman tehnyt Nalle Österman, joka kritisoi laulajaa itseään.

-Jani Wickholm, sinä itse olet turakainen. Muistan, kun sekoilit Sonyn bileissä jokunen vuosi sitten hirveässä juubassa ja selitit Kyyrian Mikael Vehkaojalle, kuinka hän ei ole koskaan ollut mitään ja kuinka hänestä ei koskaan tule mitään. Sonyn tuotantopäällikkö ja CMX:n kitaristi Janne Halmkrona tuli sitten ohjaamaan sinut ystävällisesti mutta määrätietoisesti takavasemmalle. Karma on vittumainen, Österman paaluttaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Nalle Österman, Jani Wickholm

Kommentit

Oma kommentti