Janita Janatuinen viidennessä silikonileikkauksessaan – poseerasi topless-nunnana!

Janita Janatuinen2000-luvun alussa tunnetuksi tullut silikonipommi Janita Janatuinen on käynyt viidennessä ja viimeisessä silikonileikkauksessaan.

Janatuisella oli kehossaan silikonia litran verran per rinta, mutta nyt hän tekikin dramaattisen päätöksen ja pienennytti implanttinsa!

Tallinnan-tuliaisina Janatuisen desimäärä on vain kuusi per rinta!

-Olo on aivan ihana, nämä ovat paljon köykäisemmät! Nyt voin alkaa taas pitää naisellisia, kauniita rintaliivejä, nainen remuaa.

Lue syyt historialliseen silikonitekoon Hymyn lokakuun numerosta! Katso myös huikea nunna-aiheinen alastonkuvasarja lehdestä teemalla ”Janita ei kadu mitään!”

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Janita Janatuinen

Kommentit

Tissit on kuin taistelukenttä ja eikä naamakaan kovin kaksiselta näytä.Ja voin kertoa, että ei ainakaan älyllä loista tämä nainen.Lämminhenkinen perheenäiti…joopa joo. Totuus on tuolla jossain…

nänninpihat on kuin mummoilla tuolla vanhainkodissa hyi pahaa tekee..

Kyllä nyt on pieni rintaset naiset jotka kommentoi Janinan uhkeita muotoja pahaansävyyn Kyllä joka jätkä ottaisi tuollaisen emännän makuu kammarin puolelle KUIN laudan viulun kielen!!!!!!!!!!!!1

En ymmärrä, miksi naisten pitää tehdä kauneusleikkauksia. Se on täysin tyhmää. Eikö näillä ole yhtään tajua, mitä nämä leikkaukset voisivat aiheuttaa heille jälkiseuraamuksia. He ovat täysin idiootteja, jos suomeksi sanotaan. Jos yrittävät esim. misseiksi. Se pitäisi todellakin kieltää. Silikonit ja luomut ovat ihan eri juttu. Omat kisat kummillekin. Ja näille uskovaisille, mihin Te oikein uskotte. Ei ole kuin kaksi asiaa joihin voi uskoa.Ensimmäinen: Jos lumeen kuset, niin siihen jää reikä. Toinen: Sinä varmasti kuolet tässä maailmassa. En itse voi uskoa mihinkään muuhun, koska en ole nähnyt ketään muuta. Sen takia en voi uskoa edes Jumalaan vaikka joku sanoo nähneensä sen. Raamattukin on maailman suurin satukirja,että siitä vaan uskokoon ken tahtoo.

Ensinnäkin eliisa r:lle Kumpi pahempi : Nunnan nännit vai Paavin pallit. Kuulkaas nyt hyvät ihmiset Uskonto on kaiken pahan alku ja juuri. Uskonnon varjolla soditaan uskonnon varjolla jotkut harjoittavat pedofiiliutta ja insestiä onko tämä teidän mielestä oikein. Isät n..sivat kakaroita ja äidit katsovat vierestä,eikä pistä hanttiin. Rikoslaki tuntee pykälän, että rikoksen tekoväline kuuluu valtiolle, Miksei näiden pedofiilien välineet mene valtiolle.

Säälittävää ja turhaa uskonnonpilkkaa. Lisänä rumat, pilatut kumirinnat.
Miksi tuollaista julkaistaan … ?

Kerrankin on kehuttava ja sanottava, että Janitalle kyllä antaisin kunnolla ja pitkään. kuola valuu vaan.

Hei mitä välii minkälaiset kaavut tai nunna-asut on,ei tarvi vakavasti ottaa ja haukkua juntiksi. hymy maksanu tissit ni kai ne vaatii kuvatkin niistä.Ei kannata moraalisoida jokaisen oma päätös.

”toiha on positiivista et kävi pienennyttää rinnat ! haloo”. Jep, mutta jos rinnat ovat silti edelleen muovia täynnä ja jotkut F-kupit, ja jos NIITÄ TÄYTYY TULLA ESITTELEMÄÄN LEHTIIN JA VIELÄ ALASTI, ja jos pitää huomionhakuisena junttina pukeutua vielä naurettavaan nunnakaapuun, niin SE kertoo jo ihmisestä jotain. Sinun täytyy katsos katsoa kokonaiskuvaa. P.S. En ole kateellinen, vaan närkästynyt.

Lehdessä luki, että ennen kuppikoko oli D tai E ja
nykyään muka C.

Hyvältä näyttää ja vieläpä olet synnyttänyt ja äiti uskomatonta ! Harva noin kauniilta näyttää tsemppiä ja älä välitä kateellisista ihmisistä nehän ne vain pilkkaa ja paskaa puhuvat!

Meikä tykkää. Ehottoman hyvän näkönen nainen jolla on harvinaisen luonnollisen näköset siliikoni tissit. Oliko hän leikannu myös pillu huulet miksi ? Oliko löysä?

KERRASSAAN UPEA NAINEN!MAHOTTOMAN MUODOKAS ILMESTYS. kyllä tämän jätkän kahvit meni väärään kurkkuun Aijai kun saisi tuollaisen imettäjä neidon koti tupaan!!!!!1

Mulla ei ole mitään naista vastaan, mutta olisiko aika tehdä oikeasti jotain julkisuuden eteen? Ei tämä tisseillä vehtaaminen hänen kohdallaan enää jatkossa päde. Tämä idea jo käytetty loppuun….MITES SE LAULAMINEN? MIHIN SE KAATUI? KERROPPA SE NYT REHELLISESTI MEILLE….

Pienennys oli kertakaikkisen järkevä päätös,nyt rinnat ovat paljon kauniimmat.Tuskin ”julkisuuden” vuoksi leikellyt,hahhahhaa.Tunnen hänet ja voin siis todeta,että fiksu nainen 🙂 Uskonnolla ei ole Janitan kans mitään tekemistä, teema oli ihan toimittajien keksimä,mutta mitä suomalaiset tajuaisi…ei yhtikäs mitään….

Mulla repes tossa kohdassa ”…Ei ole missi, ei Idol, ei BB, ei salarakas…”
Jopas siinä olis mairittelevia meriittejä kerrakseen, joita Janitalla ei ole. =D
Ja pakkoko niitä isoja silikooneja on katsella, jos ei kerran miellytä! Kyllä mun mielestä Janitan tänkertainen leikkaus on ollut kaikkein onnistunein.

tehän, eli lukijat ja ihmiset ylipäänsä näitä ”tilaatte”. haloo!! haukutte täällä vaikka olette siis itsekin lukeneet palstat ja jutut. katsokaa joskus peiliin.

On viipynyt ja näemmä haluaa viipyä. Mitkäs hänen lahjansa ja avunsa julkisuuteen pyrittäessä olivatkaan? Venytettyä nahkaa ja rintarauhasen kaveriksi asennetut silikonipussit? Ei ole missi, ei Idol, ei BB, ei salarakas…
Kaikkien aitolehti-eerikäisten, annemaribergien, johannatukiaisten, susannasievisten, peetskuahmadien ynnä muiden lisäksi nyt sitten silikoni-Janatuinen.
Miksi muuten meni pienennyttämään varustuksensa, kun on sinne ensin antanut laittaa täytettä? Julkisuuden takia!!! Ei ole huomannut asiaa aikaisemmin, että tekotissit ovat raskaat eikä vaatteet ole kauniit, joihin tissit mahtuvat. Navettatakki vaihtuu pikkupikkumekkoon?

Kylläpä sitä nyt ollaan hurskastelemassa ja uskonnon pilkkaamisesta puhumassa, vaikka harva täälläkään kymmenen käskyn mukaisesti elelee. Julkisuus on muutenkin täynnä ihmisiä, jotka viipyvät siellä vain ulkonäkönsä ansiosta, joten eiköhän sinne Janitakin vielä mahdu.

Mauttomuuden huippu! Uskonnonvapaus ei tarkoita, että mitään uskontoa voi pilkata ja häväistä – ei kristinuskoa, ei islamia, ei kenenkään uskonnollista vakaumusta.

mä kyloon salasest halunnu panna mu kaveri äitii. ainaki saan nähä sen alast tääl sivuil! täyty näyttää muillekki D) toho välii ku pääsis tykittää!

toiha on positiivista et kävi pienennyttää rinnat ! haloo

Kristillistä uskoa voidaan näköjään halventaa. Haluaisin nähdä tuon kaninaivon burkhassa vain tissinkohdat aukoille leikattuna.

Ja sitten vielä ihmetellään yleisesti suomalaisten itsetunto-ongelmia.!Tämäkin eukko on tunkenut itsensä julkisuuteen vain ja ainoastaan keinotekoisen rintavarustuksensa takia. Tai on ottanut rintaimplantit julkisuuden ja itsetunnon pönkittämisen vuoksi. Tuskin tälläkään paitsioon jääneellä tyrkyllä on sen kummempaa koulutusta, kuten ei kollegoillaan Martinalla, Tuksulla, AMB:llä… Ja se näkyy, sori vaan.
Ei ole kaunis näky nuo rinnat. Entä kuin implantista tihkuu silikonia kehoon? Huudetaan julkista terveydenhuoltoa apuun… Jaa että lapsiakin on vielä. No huhhuh. ”Mami, sun tissit on meidänluokkalaisen pojan isän tietokoneella taustakuvana…” ARGH.

Kyllä pitäisi vähä miettiä mitä paikkojaan esittelee, eikö ymmärrä, että lapset kärsivät tälläisestä varsinkin kun toinen on sen verran isompi, että kaverit varmasti tietävät.

Mitähän mahtaa Janitan lasten kaverit tuumata nästä kuvista? Vanhempien illoissa ko. naikkonen herättää kuulemma yleistä hilpeyttä! Ja kadekortia on turha minun kohdallani vetäistä esiin; minun timmissä kunnossa olevani vaimoni ja kahden pikkutyttöni äiti sattuu olemaan 100x kauniimpi kuin tuo hutsu. Älykkyydestä puhumattakaan.

Siis KUKA on tämä Janita. Mistä hänet pitäisi tuntea, jos pelkät rinnat on riittänyt julkisuuten, näyttäkää sitten vain rintoja. Päätä ei tarvi näyttää, kun se on tyhjä.

tuohan on uskonnon pilkkaa. on varmaan ylpeä ihminen tuossa tissit esillä ja nunnankaavussa. moniko oikea nunna kävelee ilman yläosaa?!!

Mitä järkeä on pienennyttää rintansa, kun kerran AINOA syy miksi tuokin ämmä on tällä palstalla on ISOT rinnat. Eli Jaanatuista ei varmaan enää sitten nähdä minkään lehden palstoilla..

Oma kommentti