Aku Hirviniemi tanssii tänään TTK.ssa vaimonsa Sonja Kailassaaren kanssa, Upea Helena Ahti-Hallberg on yksi Tanssii tähtien kanssa -kisan tuomareista. Benjamin Peltonen on vahva ennakkosuosikki, mutta mitä tahansa voi tapahtua illan finaalissa. Jorma Uotinen on TTK-tuomaroinnissaan valloittava sanaseppo.

Jännitysnäytelmä tulossa – Ketkä ovat TTK:n kilpailijoiden parketille tulevat ystävät?

Tanssii tähtien kanssa -ohjelma kerää joka sunnuntai miljoonayleisön. Ilta huipentuu tänään 20. marraskuuta kello 19.30 alkavaan finaaliin.

Tämän kauden finaalissa kisaavat kilpailijat ovat harvinaisen tasaväkisiä. He ovat Benjamin Peltonen Saana Akiolan kanssa, Sonja Kailassaari Matti Puron opissa ja MTV:n uutisankkuri ja ajankohtaisohjelmista tuttu Jaakko Loikkanen. Hänen opettajansa on Ansku Bergstöm.

Tänään on harvinaisen kiinnostava ilta, sillä kilpailijat tanssivat yhden tanssin itse valitsemansa ystävän kanssa. Se tanssitaan ensimmäisenä.

Benjamin tanssii yhdessä veljensä Emilin kanssa. Jaakko puolestaan kertoo tuovansa tanssiparketille pitkäaikaisen ystävänsä Tampereelta.

– Hän on yhden tanssillisen lajin taitaja ja hän on inspiroinut meidän esityksemme, Jaakko paljastaa MTV :n videolla.

Sonja Kailassaari tanssaa yhdessä puolisonsa, näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa. Sonjan tanssi Akun kanssa lienee yksi illan kiinnostavimpia numeroita.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto

Kommentit

Oma kommentti