Jari Tervon kämppäkin sen paljastaa: Todellinen ökykirjailija!

Jari TervoMaaliskuun Hymy esittelee viime vuoden parhaiten myyneiden kirjailijoiden tulot ja talot. Vatsinainen ökyjen öky on Uutisvuodostakin tuttu Jari Tervo, joka kirjoitti pääministerin näköisestä ja oloisesta miehestä kirjan nimeltä Koljatti.

Kirja myi 53 800 kappaletta, ja Jari tienasi vuoden 2008 verotuksessa kivat 160 828 euroa.

Mutta miten kirjailija asuu? Yhtä ökysti. Tervon vuonna 2006 Helsingin Katajanokalle valmistunut asunto sisältää peräti 152 neliötä, ja siinä on viisi huonetta. Tästä merinäköalakohteesta myytiin äskettäin yhtä huonetta pienempi kämppä eli 110 neliön lukaali hintaan 770 000 euroa.

Jari Tervo asuu KatajanokallaRevitään nyt sitten siitä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jari Tervo

Kommentit

Ukkeli on niitä harvoja julkkiksia, jotka ovat nousseet otsikoihin käytännössä täysin tahtomattaan: Vanhalla toimittajalla on nyt vain käynyt tsägä kun on ruvennut kirjoittamaan kirjoja ja onneksi hänellä on siihen myös lahjoja. Täysin maineensa ja rahansa omilla taidoillaan ansainnut kaveri. Hienoa, että on myös sen arvoinen asunto 🙂

Paskanjauhamisella tv:ssä, joka avittanut myös kummasti kirjamyyntiä. Kai sekin sitten nykyaikana työstä käy. Mutta sama mulla vaikka asuis tiipiissä tai kullatussa palatsissa.

Voi voi, eikö nälkätaiteilijalla ole varaa edes välttävään asumistasoon?

Oma kommentti