Jarilla on 60 sentin hauis – härkä mieheksi!

Jari MentulaLokakuun Hymy esittelee Jari ”Bull” Mentulan, miehen jonka rinnanympärys on 146 senttiä, reiden ympärys 80 cm ja käsivarsi 59 cm.

Mies on Suomen tällä hetkellä ainoa miespuolinen ammattilaiskehonrakentaja.

Hymystä voit lukea, miten Suomen suurimmat hauikset paisuvat paisumistaan.

-Tämä on työtäni ja keskityn siihen täysillä. Olen tehnyt vuoden alussa ammattilaissopimuksen, ja teen työni mahdollisimman hyvin, Bull toteaa.

Lue juttu lehdestä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: kehonrakennus, Jari Mentula, Bull

Kommentit

jotkut pääsee elää omaa unelmaa vitun ääliöt nii teiön kommenteilla vittuakaa merkitystä… heti joku läski rupee vinkuu ku joku muu pärjää jossain…

veikkaan et ammatti on portsari.noniin jari paljo menee mensan testissä?:)

Ei helvetti. Tässä taas huomataan kuinka kateellisia ihmiset ovat. Kun ei itse jakseta nostaa hanuria penkistä niin vittuillaan sellaisille joilla on itsekuria tehdä raskasta hommaa viikosta toiseen ja vielä ammatikseen.

”Toi viä natu verrattuna muhun. Mun Vinopenkki on 200kg, Raakapenkki 350kg, Maastaveto 550kg, Kyykky 700kg ja poljen spinningiä 45minuuttia ilman että tulee hiki. Rasvaprosentti lähenee 2%. Harrastan myös UFC:ta ja oon portsarina Vapaa Valinnassa.”

ensin olin että ohhoh, kylläpä nousee painoa, lopulta repesin tolle vapaa valinnalle. :’D ei taida haba ja äly kulkea samassa paketissa, onhan se jo aiemminkin huomattu

Jarille tosi paljon tsemppiä. Kehonrakennuksen ammattilaiseksi maailmassa ei ihan joka jannu pääse! Vaatii lähes täyden panostuksen jo nuoresta saakka päästäkseen koskaan samaan, mihn Jari on päässyt. Tosi upeeta, että Suomessa vielä jaksetaan treenata näin kovaa. Suomesta on puuttunut ammattilaisia ja lisää kaivataan!

ei hyvät hyssykät teijän kanssa 😀 rakastan teitä kaikkia :,D

60cm hauis = 6 sentin vehje (erektiossa, mitä bodareilla taas harvemmin näkee)

Härkä toi on vasta kun lerssi on puoli metriä pitkä.

Hyvä Jari! Kunnon pumppauksella se haba kasvaa, eikä millään vitun steroideillä, eikö nii? x)
Itellä lähes samanlainen hauberi ku Jaril ja ihan natu oon.

Niin no… Härkähän on suomeksi kuohittu sonni, ja steroideillahan ne kassit surkastuu… vaikka eihän kehonrakentajat toki sellaisia käytä.

Oma kommentti