Jarmo ei päässyt autoilemaan lumien vuoksi – teki soiton joka aiheuttaa kulmakarvojen kohottelua

Voi tätä ihmisen talvista tuskaa ja elämää!

Jarmo-niminen henkilö on kirjoittanut suomalaiseen kaupunkiryhmään valitusvirren siitä, kun lunta on satanut paljon ja se on estänyt kotoa lähtemisen autolla.

-Oliskos täällä ketään viisasta, joka tietäisi miten saa aurauspäivystykseen yhteyttä. Meiltä ei pääse autolla lähtemään eikä vaimo pääse töistä kotiin, hän kirjoittaa Facebookissa.

-Kaikki numerot mitä netistä löytyy on vain arkisin käytössä ja palautteet netin kautta käsitellään arkisin, hän jatkaa.

Sitten Jarmo paljastaa pommin:

-Destiakin kokeiltu, sekä 112, mutta ei kuulu heille!

Jarmon kirjoitus on ehkäpä syystäkin herättänyt kulmakarvojen kohottelua ja se on päätynyt myös netin hassumaisuuksia kokoilevaan Feissarimokat.comiin:

-Ethän sä nyt 112:een soita tommoisen takia! Jarmolle ohjeistetaan.

-Joku päivä Jarmo vielä keksii, mitä lumilapiolla on tarkoitus tehdä silloin, kun omasta pihasta ei pääse lumen takia pois, kehottaa toinen.

-Kaikki sympatiat hätäkeskuksen päivystäjille kun kaiken mailman Jarmot soittelee sinne lumitöistä, päivittelee eräs kommentoija.

Jarmon ”älyttömyyteen” tulee myös toisenlaista, ihan järjellistä palautetta:

-Toisaalta, jos isompi tienpätkä alkaa olla täysin ajamattomassa kunnossa, voi hätätilanteessa avun perille saaminen estyä.

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: auto, lumi, talvi

Kommentit

Oma kommentti