Kuva: J. Pihlaja

Jarno Itkonen on pullantuoksuinen laulajatähti

Tangomarkkinoilla finaaliin tänä vuonna laulanut ex-tangoprinssi Jarno Itkonen sai heinäkuisesta koitoksesta lisää puhtia uralleen. Uutta sinkkua pukkaa, orkesterikuvioita ja nettisivutkin mies laittoi uusiksi. Nyt paahdetaan.

Tämä tanssitähti on siitä erikoinen, että hän toimii useasti tansseissa talkoolaisena. Sen lisäksi hän häärii Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlien ohjelmapäällikkönä.

-Paistelen pullia, teen voileipiä ja juttelen ihmisten kanssa, kun olen talkoolaisena, laulaja kertoo Hymylle. Hänen mielestään talkoolaishenki on nykypäivänä liian aliarvostettua.

-Ihmisiä tahtoo olla vaikea saada mukaan toimintaan, kun kyse on vapaaehtoistyöstä. Tämä on yksi suuri syy minulle olla mukana, vaikka enhän minä yksin toiminnallani maailmaa pelasta.

Lapinlahden Juusto- ja viinijuhlien ohjelmapäällikkönä Jarno jatkaa jo toista vuotta.

-Tehtävä tuli tarjolle, kun olin esiintymässä kesällä 2018. Olen pyrkinyt tuomaan uusia ideoita ja kehittämään tapahtumaa. Minulla on polttava halu olla mukana myös tanssikulttuurin kehittämisessä ja äsken mainitsemassani talkootoiminnassa.  Haluaisin antaa uusille yrittäjille, esimerkiksi laulajille, mahdollisuuksia. Tiedä vaikka ryhtyisin vielä tanssienjärjestäjäksi, hän mutustelee.

Jarnon uusi single ”Tänä yönä” julkaistaan maanantaina 16.9.2019.

Teksti:JT Tuomela
Avainsanat: Jarno Itkonen

Kommentit

Oma kommentti