Jasmin lomalle ulkomaille – Oskari jää kotiin!

Jasmin MäntyläParhaiten kohumallina tunnettu Jasmin Mäntylä kirjoittaa blogissaan tulevasta matkastaan Kreikanmaalle yhdessä äitinsä ja tämän miehen kanssa. Naisen kihlatun Oskarin (Katajisto) nimeä ei mainita missään vaiheessa, joko Jasminin tietokoneen näppäimistö on tehnyt tenän, tai sitten kyseessä on kirjaimellisesti ”välimatkan ottaminen”.

-Kyllä tätä lomaa on odotettu…perillä tapaamme niin suomalaisia kuin paikallisiakin ystäviämme. Torstaina menemme heti äitini kanssa Symin saarelle, jossa vierailimme viime vuonna ensimmäistä kertaa – nytkin olemme siellä yön yli ja perjantaina palaamme takaisin Rhodokselle, Jasmin kirjoittaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Oskari Katajisto

Kommentit

voi voi miksi tästä turhiksesta vielä kirjoitetaan. ketä kiinnostaa. ei päässyt eduskuntaan (ylläri) joten unohdetaan koko likka pliiss.

Ehkä Jasmin ymmärsi että ei ole kovin järkevää hengailla spurgun näköisen tyypin kanssa joka muuten varmaan koitui Jasminin äänimäärän vähyyteen, ehkä verrokki älyyn miten seurustelee, kuvia odotellessa on se vaan niin herkku tuo nainen.

ei kiitos niitä kuvia enää jasminen aika on ajanut ohi ja mieluummin kattelisin vähäpukeisia kuvia jostain paaaaljon nuoremmista isotissisistä naisista

ehkä tullaan taas näkemään sarja jasmiinin DDD-lollotissejä matkalta. mullakin on kreikan-matka silloin. ; )

Oma kommentti