Jasmin Mäntylä, 30, puolustaa 62-vuotiasta kihlattuaan: ”Ei ole vanhus!”

Jasmin MäntyläJasmin Mäntylä kirjoittaa blogissaan uuden vuoden vaihteen sujuneen iloisissa tunnelmissa kihlattunsa, Dennis Bramleyn ja oman perheen kanssa. Silti naista häiritsee arvostelu, joka ei tunnu loppuvan.

Jasmin kertoo blogissaan saavansa edelleen kritiikkiä siitä, että kihlautui itseään 32 vuotta vanhemman miehen kanssa. Hän toteaa poistavansa vastedes moiset arvioinnit, sillä vaikka hänen työnsä on julkista, hänen ei mielestään tarvitse sietää rakkauselämänsä valintojen arvosteluja omilla sivuillaan.

-Olen ystävällinen ja kohtelias ihminen, mutta minun ei tarvitse nöyristellä kenenkään takia tai mielistellä ketään. Kihlattuni ei ole ansainnut minkäänlaisia ilkeilyitä keneltäkään, koska hän on oikeasti Hyvä ihminen ja mahtava mies; hän on palauttanut uskoni miehiin, tai tässä tapauksessa mieheen, ja hän on opettanut minulle, mitä on Oikea rakkaus, Jasmin painottaa.

-Hän (Dennis) ei ikinä loukkaisi ketään, ja jos teidän mielestänne 62-vuotias ihminen on ”ihan mielettömän” vanha, niin se on teidän mielipiteenne. Minusta sen ikäinen ihminen ei ole mikään vanhus, ja onhan noita suurella ikäerolla varustettuja pariskuntia olemassa vaikka kuinka paljon, Jasmin toteaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Dennis Bramley

Kommentit

Ihan totta puhut Jasmin. Itse olen 57 ja still going strong 🙂 Ei se ikä, vaan ajatusmaailma ja miten osaa asioita käsitellä. Tulen toimeen nuorten ja aikuisten seurassa. Ei tuo 62 vuotta mikään ikäloppu tai toinen jalka haudassa ole. Anna muiden tehdä mitä uskaltaavat ja tee sinä mitä haluat…sen on minunkin motto.

Oma kommentti